.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Градина

Градината - оазис на спокойствието и красотата. Това е едно от най-красивите места във всяка къща. За любителите на природата, градината е тяхното бягство от забързаното градско ежедневие. Възможността да се откъснат за секунда от грижите и проблемите си и да се отпуснат в приятно обстановка, наслаждавайки се на зеленината около себе си. Затова и правилното обзавеждане на това пространство е толкова важно. Интериорът трябва да е стилен, но в същото време практичен и удобен. Разбира се, трябва да отговаря на предпочитанията Ви и да отразява Вашата представа за уют, както и да Ви предразполага да прекарвате времето си там.

Затова ние от Furnish BG сме събрали в тази категория невероятните комбинации на градински столове, маси, пейки и шезлонги. Всички комплекти градински мебели са внимателно селектирани и комбинирани от дизайнерите ни. Изработени от висококачествени материали, те ще издържат на времето и ще Ви помогнат да създадете Вашия уникален стил.

Разгледайте нашите предложения и изберете комплекта, който отговаря най-добре на Вашата индивидуалност.

Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката