.

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Материал


Градинска мебел

Мислили ли сте да си поръчате комплекти за обзавеждане от внимателно подбрани и комбинирани модули градинска мебел? Разгледайте раздела ни от комплекти за обзавеждане с градинска мебел - градински столове, маси и пейки, шезлонги. Атмосферата се променя драматично, след като добавите градински лампи и прожектори и съживите Вашия имот вечерно време....

За да постигнете най-добро при избора на мебели и обзавеждане за Вашата градина, изберете пакета градинска мебел от нашия онлайн мебелен магазин, който най-добре отговаря на индивидуалния ви стил.

Продуктите от каталoга на нашия онлайн магазин за мебели могат да бъдат доставени до почти всеки град в България. Доставката на избраните от Вас продукти в София и Варна може да бъде безплатна!
Основните ни дестинации са популярните български курорти и населени места като Ахелой, Ахтопол, Балчик, Боровец, Бяла, Добрич, Добринище, Банско, Златни Пясъци, Каварна, Лозенец, Несебър, Обзор, Пампорово, Пловдив, Поморие, Приморско, Равда, Разлог, Синеморец, София, Созопол, Свети Влас, Троян, Царево, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, за които можете да поръчате мебели и обзавеждане.
Ново
326.00 лв.
362.00 лв.
1

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Моля въведете четирите цифри под снимката