Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


Плоскости Slim Line Express

В тази статия ще Ви представим нашата специална селекция от плоскости Slim Line Express. Всички предложения, които ще видите по-долу в снимките са 12 мм компактни плочи от монохрамна (плътна, еднородна) сърцевина. Това ги прави идеалното решение за производство на висок клас мебели и за изработването на проекти по индивидуален дизайн. Също така са подходящи за луксозни мебели, плотове на кухни и дори облицовки на стените.
Плоскостите имат подобрена устойчивост на абразия и влага. Функционират добре и изглеждат красиво. Затова, ако искате да обзаведете жилището си в модерен стил, моделите от колекцията Slim Line Express. Те ще се впишат идеално във визията Ви. Но защо да се ограничавате? Развихрете въображението си и се убедете сами, че серията би подхождала на всякакъв тип интериор.
Тяхно предимство е, че не се нуждаят от допълнителна обработка на ръбовете или на повърхността. Това ги прави предпочитани от дизайнерите за проектирането на кухни, офиси и всякакви работни повърхности.
Предлагат се в няколко различни разцветки като ние сме подбрали най-актуалните в момента – бяло, сиво, графит. Те биха се комбинирали идеално с много цветове.
.Характеристики:

Топлоустойчивост

Водоустойчивост

Висока степен на издържливост

Разнообразно приложение - работни плотове и шкафове, кухненски плотове и други.Назад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна