Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


Да превърнем старите вещи в част от интериора

Старите вещи – добро допълнение към интериора или поредния боклук, от които трябва да се отървем? Много често хората искат да обновят дома си, но желаят да се разделят с любимите си вещи, в които се крият толкова много спомени. Вероятно и Вие имате такива предмети – старото колело, на което детето Ви се е научило да кара, шевната машина, на която баба Ви е шила едно време или красиви орнаменти, на които така и не сте намерили приложение.


В тази статия ще Ви представим няколко свежи идеи как да реставрирате старите неща и да ги превърнете в част от интериора. Не е нужно много – малко ентусиазъм, свободно време и творческо вдъхновение. Ако се притеснявате, че не можете да се справите, разгледайте снимките в галерията ни и се убедете, че не е трудно да си креативен.


Ако имате кола, знаете колко е досадно, когато трябва да се отървете от износените и вече ненужни гуми. Но замисляли ли сте се, че вместо да мислите къде да ги изхвърлите, можете да ги превърнете в красиво допълнение към обзавеждането Ви?
Друга интересна идея е, ако сте любител на огледалата да използвате стари предмети като тенис ракети или различни основи от дървени мебели, за да внесете интересен акцент в дизайна на хола или спалнята си. А защо не и в коридора?


Изглеждат впечатляващо, нали?


Разгледайте нашите предложения и ако желаете да промените дизайна на дома си - не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви помогнем да реализирате идеите си по най-добрия начин!


Назад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна