.


Три интересни дизайна на холни маси

Ако скоро сте ремонтирали или Ви предстои обновление на интериора, задължително се нуждаете от нови мебели. Но знаете ли от къде да започнете? Често хората се заблуждават и още преди да е готов проекта са закупили част от мебелите. Така е възможно да се получи несъответствие в стиловете на различните елементи и някой от тях да бъде засенчен.

Препоръчваме Ви да не избързвате! Особено, когато става въпрос за избора на холна масичка. Тя е незаменима част от интериора и често е центъра на всекидневната. Затова трябва да се откроява и да не бъде избирана с лека ръка.

В тази статия ще Ви представим три интересни идеи за кафе маси. Фокусирали сме се на нестандартните форми и уникалността им. Освен това не забравяйте, че ние от Фърниш БГ изработваме мебели по поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас, ако някой от моделите Ви допада.

Земни форми

Холни маси
Холни маси

Вдъхновени от природа. Тези помощни маси изпъкват с естествения цвят на дървото и ясно виждащите се кръгове. Съчетани със стъкло, те биха стояли добре във всяка всекидневна.


Естествено и свръхестествено


Холни маси
Холни масиТези холни маси впечатляват с комбинацията от стъкло и свръхестествени форми.


Минимализъм, геометрия, маркети


Холни маси
Холни масиТези маси са вдъхновени от минималистичния дизайнерски стил. В тях се съчетава белия цвят и усещането на минимализъм. Освен това геометричните фигури и маркети са включени, за да създават допълнително пространство. Било то за поставяне на книги, вестници или място, където децата да си играят.Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката