Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


Морски интериор у дома

Морската тематика е една от любимите за много хора, независимо дали става дума за мода в облеклата или интериора. Мечтаните екзотични дестинации с лазурни брегове, любовта към морето, почивката на плажа, емоциите, раждащи се там и чувството за свобода, което носи морето - не случайно са го превърнали в един от най-предпочитаните стайлингови мотиви.


Няма значение дали живеете близо до морския бряг или той е на далечни километри от жилището ви, защото ако имате фантазия и желание, с лекота може да пренесете морското настроение в дома си. Тематиката е ясна – детайлите в интериора зависят от личните ви предпочитания и мотивите, които ще ви накарат се да почувствате най-добре.Като цяло всички нюанси на синия цвят допринасят за лятната атмосфера у дома – от прекрасното тюркоазено до наситеното тъмно синьо. Бяло, екрю и пясъчните оттенъци също са добър избор, който може да съчетаете със синята гама. Ратановите мебели и естествените материали ще внесат още романтични нотки във вашия дом, защото ги свързваме с прекрасните лаундж барове по крайбрежието.
Може да изберете само декоративни елементи, украсени с миди, рапани, морски звезди, риби и други морски обитатели. Предлагат се най-различни аксесоари за дома, оформени в морски стил. Ако сте сръчни и обичате да майсторите, не се колебайте да създадете нещо ръчно и уникално с материали събрани от плажа (или закупени от подходящ магазин).Страхотно настроение създават възглавниците с морски принтове или щампа на райета. Килими, пердета, покривки, кърпи за баня или спално бельо в този стил могат да обогатят морското звучене в различните стаи на жилището ви.

изт. www.modno.com

Назад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна