Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


Завесите в интериора

Част от основната декорация на дома са пердетата, които играят важна роля за цялостния завършек на интериора. Те са от голямо значение и затова трябва задължително да отговарят на стила и цвета на обзавеждането. Днес на пазара има голямо разнообразие от материи и десени, но трябва да изберете най-подходящите за Вашият случай. Не слагайте едни и същи пердета във всички помещения. Така придавате визия на едно общо пространство и след време ще имате чувство, че стоите постоянно в една и съща стая, а това ще започне да Ви подтиска.

Задължително всяко помещение трябва да има свои собствени пердета, дори домът Ви изцяло да е подреден в един стил. Декорирайте прозорците стая по стая. Един от най-популярните начини, е да се поставят полупрозрачни пердета, но не винаги това е най удачното. В спалнята и детската стая задължително се налага да има и по-плътни /тежки/ завеси, които да изолират от шум и светлина. Много е важно пердетата да си подхождат със стила на стаята като цяло. Това не значи, че нюансите и цветовете на пердетата трябва да бъдат еднакви с дамаските на мебелите и килимите, но не бива да има огромна разлика в двете декорации. С помощта на пердетата може да добавите дълбочина на една стая, или пък да я направите закачлива и непринудена.

Материите също са от значение. Изберете устойчиви на избеляване, особено за стая, в която слънчевата светлина е по-силна. Това се налага в стаите с южно изложение. Въпреки, че коприната е луксозна и елегантна, оставете я за възглавниците или други вътрешни аксесоари, които нямат пряк достъп до слънчева светлина. Копринените тъкани избеляват много бързо. Завесите, които достигат до пода, зрително намаляват площта му, а по-късите го увеличават, и се предпочитат за малките стаи.


Подбрали сме няколко примера за актуални платове и завеси съгласно последните тенденции.
source: arrangedecor.blogspot.com
www.topdreamer.com

Назад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна