Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Матраци

Отпуснете се и отпътувайте към един по-спокоен и хармоничен свят. Бъдете смели и изхвърлете стария и смачкан матрак и го заменете с нещо ново и различно. Съчетайте смелия дизайн на спалнята с висококачествен и удобен матрак. Вече не е необходимо да прекарвате дълги дни в търсене на най-доброто обзавеждане за спалня на пазара. Защото ние от Furnish BG сме го събрали за Вас в тази категория.
Позволете си удоволствието да обзаведете спалнята си, според най-съкровените си желания. Добавете малко лукс в ежедневието си и изберете качествени ортопедични матраци.

Нашата нова колекция е създадена специално за хората, които държат на съня си и искат най-доброто при обзавеждането на къщата или апартамента си. Всички модели матраци се предлагат в двоен или единичен вариант. Освен това в нашата продуктова гама ще откриете и единични и двойни подматрачни основи. Комбинацията от качествени материали превръщат ортопедичните матраци, които предлагаме, във функционални и удобни елементи от цялостното интериорно обзавеждане за спалня.

Всички продукти и мебели от онлайн магазина ни могат да бъдат доставени до почти всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна