.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Матраци

Отпуснете се и отпътувайте към един по-спокоен и хармоничен свят. Бъдете смели и изхвърлете стария и смачкан матрак и го заменете с нещо ново и различно. Съчетайте смелия дизайн на спалнята с висококачествен и удобен матрак. Вече не е необходимо да прекарвате дълги дни в търсене на най-доброто обзавеждане за спалня на пазара. Защото ние от Furnish BG сме го събрали за Вас в тази категория.
Позволете си удоволствието да обзаведете спалнята си, според най-съкровените си желания. Добавете малко лукс в ежедневието си и изберете качествени ортопедични матраци.

Нашата нова колекция е създадена специално за хората, които държат на съня си и искат най-доброто при обзавеждането на къщата или апартамента си. Всички модели матраци се предлагат в двоен или единичен вариант. Освен това в нашата продуктова гама ще откриете и единични и двойни подматрачни основи. Комбинацията от качествени материали превръщат ортопедичните матраци, които предлагаме, във функционални и удобни елементи от цялостното интериорно обзавеждане за спалня.

Всички продукти и мебели от онлайн магазина ни могат да бъдат доставени до почти всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката