.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Цвят


Материал
Финиш


Марка


Представяме Ви нашата най-нова колекция от холни маси. Продуктите от серията са проектирани съобразно най-новите тенденции в интериорния дизайн. Както виждате избора е голям, а моделите са изработени с вдъхновение. Те комбинират в едно елегантността на масивното дърво и модерния вид като е използвано метала или стъкло.

Оборудвани са с пластмасови колелца или метални крака, което допълнително им придава функционалност и завършеност. Ако не можете да решите какво да изберете, обадете се и се посъветвайте с нашите специалисти за дизайна и изработката, цветовата гама и размери. Ние ще се постараем да останете доволни.

Всички артикули, които предлагаме в сайта могат да бъдат изработени и по индивидуална поръчка. Нашите проектанти ще се съобразят не само с пространствените възможности на жилището Ви, но и ще Ви консултират за подходящите материали, цветови комбинации и актуални тенденции. Даваме гаранция на изработените от нас мебели от 2 години.

Мебелите и кухните се монтират от нашите професионални екипи в предварително уговорен с клиентите срок.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg


  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката