Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Цвят


МатериалПредставяме Ви нашата най-нова колекция от холни маси. Продуктите от серията са проектирани съобразно най-новите тенденции в интериорния дизайн. Както виждате избора е голям, а моделите са изработени с вдъхновение. Те комбинират в едно елегантността на масивното дърво и модерния вид като е използвано метала или стъкло.

Оборудвани са с пластмасови колелца или метални крака, което допълнително им придава функционалност и завършеност. Ако не можете да решите какво да изберете, обадете се и се посъветвайте с нашите специалисти за дизайна и изработката, цветовата гама и размери. Ние ще се постараем да останете доволни.

Всички артикули, които предлагаме в сайта могат да бъдат изработени и по индивидуална поръчка. Нашите проектанти ще се съобразят не само с пространствените възможности на жилището Ви, но и ще Ви консултират за подходящите материали, цветови комбинации и актуални тенденции. Даваме гаранция на изработените от нас мебели от 2 години.

Мебелите и кухните се монтират от нашите професионални екипи в предварително уговорен с клиентите срок.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg


  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна