.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Всекидневна и трапезария

Много хора вярват, че всекидневната и трапезарията са сърцето на дома. Не само, защото те създават първото впечатление за интериора, а понеже в тях прекарват голяма част от времето. Няма значение дали в тях прекарват незабравими моменти със семейството си, посрещат гости или вършат домашните си задължения. И най-малкия детайл е от значение. Затова мебелите за всекидневната и трапезарията трябва да са стилни, с подходящите размери и практични.

Обзавеждането на хола и трапезария трябва бъде съобразено с индивидуалните Ви предпочитания и размерите на помещенията. Обърнете внимание на дизайна, защото той трябва да отразява Вашата същност и да впечатлява с жизнена и приятна домашна атмосфера. Точно това трябва да бъде и водещия Ви критерии при избора на обзавеждане.

Ако не знаете от какво се нуждаете нуждаете се свържете с нас, за да си уредите безплатно посещение на дизайнер във Вашия дом. Ние ще Ви помогнем да вземете най-добрите проекционни решения при избора на обзавеждане за хол и трапезария.

Корпусната мебел, която предлагаме на сайта може да се изработи и по индивидуална поръчка. Ние ще се съобразим с пространствените възможности на Вашето жилище и ще Ви консултираме за подходящите материали, цветови комбинации и модни тенденции.

Всички мебели и кухни се монтират в срок от наши професионални монтажни екипи. Те могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката