Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Всекидневна и трапезария

Много хора вярват, че всекидневната и трапезарията са сърцето на дома. Не само, защото те създават първото впечатление за интериора, а понеже в тях прекарват голяма част от времето. Няма значение дали в тях прекарват незабравими моменти със семейството си, посрещат гости или вършат домашните си задължения. И най-малкия детайл е от значение. Затова мебелите за всекидневната и трапезарията трябва да са стилни, с подходящите размери и практични.

Обзавеждането на хола и трапезария трябва бъде съобразено с индивидуалните Ви предпочитания и размерите на помещенията. Обърнете внимание на дизайна, защото той трябва да отразява Вашата същност и да впечатлява с жизнена и приятна домашна атмосфера. Точно това трябва да бъде и водещия Ви критерии при избора на обзавеждане.

Ако не знаете от какво се нуждаете нуждаете се свържете с нас, за да си уредите безплатно посещение на дизайнер във Вашия дом. Ние ще Ви помогнем да вземете най-добрите проекционни решения при избора на обзавеждане за хол и трапезария.

Корпусната мебел, която предлагаме на сайта може да се изработи и по индивидуална поръчка. Ние ще се съобразим с пространствените възможности на Вашето жилище и ще Ви консултираме за подходящите материали, цветови комбинации и модни тенденции.

Всички мебели и кухни се монтират в срок от наши професионални монтажни екипи. Те могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна