.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Осветление

Всеки проект започва с обзавеждането, но именно малките детайли като осветлението са тези, които му предават завършеност. Всяка една стая се нуждае от светлина, която да допринася за уюта и положителната атмосфрета. Разбира се, в съвременните жилища няма как да се разчита единствено на естествената светлина. Затова осветлението играе много важна роля при проектирането и дизайна на всеки дом. С негова помощ всяка стая може да се превърне от мрачна и студена в топла и уютна.

Затова в тази категория ние от Funish BG Ви предлагаме богата гама от осветителни тела за Вашия дом. Можете да избирате между спот осветление, плафони, полилеи и пендели, аплици, настолни и нощни лампи и лампиони. Работим единствено с утвърдени европейски производители, които през годините са се доказали на пазара с висококачествените си продукти. Вярваме, че разнообразните ни колекции и видове осветление ще се съчетаят успешно с всеки един интериор и ще му вдъхнат живот.

Разгледайте нашите предложения и изберете най-доброто за Вашия дом. Ако имате въпроси не се притеснявайте, а се свържете с нас. Нашите сътрудници ще Ви помогнат да изберете най-подходящото осветление, съобразно помещенията и интериора Ви.

Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката