Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Осветление

Всеки проект започва с обзавеждането, но именно малките детайли като осветлението са тези, които му предават завършеност. Всяка една стая се нуждае от светлина, която да допринася за уюта и положителната атмосфрета. Разбира се, в съвременните жилища няма как да се разчита единствено на естествената светлина. Затова осветлението играе много важна роля при проектирането и дизайна на всеки дом. С негова помощ всяка стая може да се превърне от мрачна и студена в топла и уютна.

Затова в тази категория ние от Funish BG Ви предлагаме богата гама от осветителни тела за Вашия дом. Можете да избирате между спот осветление, плафони, полилеи и пендели, аплици, настолни и нощни лампи и лампиони. Работим единствено с утвърдени европейски производители, които през годините са се доказали на пазара с висококачествените си продукти. Вярваме, че разнообразните ни колекции и видове осветление ще се съчетаят успешно с всеки един интериор и ще му вдъхнат живот.

Разгледайте нашите предложения и изберете най-доброто за Вашия дом. Ако имате въпроси не се притеснявайте, а се свържете с нас. Нашите сътрудници ще Ви помогнат да изберете най-подходящото осветление, съобразно помещенията и интериора Ви.

Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна