Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Кухненски плочки и плотове

Изберете най-доброто за Вашата кухня!

Фаянсът винаги е бил актуален избор, щом стане въпрос за декориране на кухненско помещение. Той не само би придал уют на Вашата кухня, но и съчетан правилно с интериора, би вдъхнал неподправен стил на помещението.

При избора на кухненски плочки за кухнята Ви, трябва да помислите преди всички какъв акцент искате да внесете в това пространство. Различните видове кухненски плочки, биха изглеждали при различен начин на едно и също място. Обърнете внимание, че подовите плочки трябва да не са лъскави, защото те не могат да Ви осигурят нужната сигурност.

В нашия каталог сме подбрали актуални модели мозайки и керамични плочки, които предлагаме като допълнение към кухните, които изработваме. Нашият екип от дизайнери ще Ви консултира и избере най-подходящия модел за Вас.

За да Ви изготвим проект или ценова оферта, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна