.

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Кухня

Предлагаме изработка на кухни по индивидуален дизайн от различни материали като МДФ-фурнирован и гладък, и ламинирано ПДЧ. Нашият екип от дизайнери, проектанти, дърводелци и монтажисти е на ваше разположение. Възползвайте се от техния богат професионален опит, фантазия и умения. Работим в Бургас, Варна, София, Банско и цялото морско крайбрежие на България.

Какъв материал да изберете за Вашата кухня:

Плоскостите ПДЧ са най-употребявани за мебели от ниския ценови клас. Причината е в страхотното съотношение между качество и цена.Това не означава, че вашата кухня ще изглежда зле и няма да е удобна. Точно обратното! Това е и основното предимство на кухни от пдч по поръчка – вие избирате как да изглеждат, ние ви помагаме в решенията и произвеждаме мебелите.
Предлагаме голямо разнообразие от цветове и декорации. Смели комбинации или стилни решения – каква да е вашата кухня решавате вие. Основните предимствата на кухни от пдч са следните:
• Функционалност – материалът позволява на нашите проектанти да създадат за вас практични и удобни мебели и да оползотворят пространството максимално.
• Добър външен вид за дълго време напред. Плоскостите пдч са с висока степен на износоустойчивост и с голямо разнообразие на цветове. Най-новите тенденции предлагат имитация на камък, кожа и гранитни плоскости.
• Устойчивост на влага – имайте предвид, че всички кухни от пдч се препоръчват за помещения с по-ниска степен на влажност. Ако вашето помещение е с над 60% влажност, по-добре е да се спрете на кухня от мдф.

Какви са предимствата на кухни от МДФ

МДФ е един от най-често използваните материали за производство на кухненски мебели. Този тип дървесни плоскости се изработват от мека дървесина. Тя се обработва по специална технология, за да се получи екологично чист материал, лесен за работа, който запазва структурата си дълго време.Това означава, че освен функционална и практична, каквито са всички кухни по поръчка, вашата ще има още няколко предимства:
• Красив външен вид и здрави мебели години наред – няма да се оплаквате от изметнати вратички и нестабилни рафтове.
• Устойчивост на влага. Всички кухни от мдф –боя гланц, мат и фурнир – спокойно могат да се монтират в помещения с по-висока влажност (до 80%) за разлика от кухните от ПДЧ.
• Оптимално съотношение цена – качество: материалът е по-скъп от ПДЧ, но всички кухни от мдф по поръчка се правят от плоскости, които са лесни за обработване.
• Не вредят на природата, мдф плоскостите са екологични, и на здравето.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Моля въведете четирите цифри под снимката