.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Кухня

Всеки дом се нуждае от уютна обстановка и място, което да събира цялото семейство за незабравимите моменти от живота. Затова и кухнята е толкова важна. Тя е центъра на дома - там, където хората посрещат гостите си и споделят сутрешните закуски, приятните обеди и семейните вечери. Затова и вярваме, че е важно кухнята да е практична и мебелите в нея да създават онова неповторимо усещане на комфорт и топлина. В тази категория ще откриете нашите предложения за обзавеждане на кухня, които обхващат различни стилове - от модерен до традиционен. Вярваме, че има с какво да привлечем вниманието Ви.

Освен това ви предлагаме и изработка на кухни по индивидуален дизайн. Кухнята може да бъде от различни материали като МДФ-фурнирован или гладък, ламинирано ПДЧ. Развихрете въображението си и се доверете на нашия екип от дизайнери, проектанти, дърводелци и монтажисти. Ние сме на Ваше разположение и сме готови да Ви помогнем да осъществите мечтите си. Възползвайте се от нашия богат професионален опит, фантазия и умения.

Предлагаме Ви голямо разнообразие от цветове и декорации. Смели комбинации и стилни решения за Вашия дом. Каква да е Вашата кухня, избирате Вие.

Какъв материал да изберете за Вашата кухня?

Плоскостите ПДЧ са най-използваните за мебели от ниския ценови клас. Причината е в страхотното съотношение между качество и цена. Това не означава, че Вашата кухня ще изглежда зле и няма да е удобна. А напротив! Това е и основното предимство на кухните по поръчка – Вие избирате как да изглеждат, а ние Ви помагаме в проекционните решенията и произвеждаме мебелите. Другите предимства са:

• Функционалност – Материалът позволява на нашите проектанти да създадат за Вас практични и удобни мебели и да оползотворят пространството максимално.
• Добър външен вид за дълго време напред - Плоскостите ПДЧ са с висока степен на износоустойчивост и с голямо разнообразие на цветове. Най-новите тенденции предлагат имитация на камък, кожа и гранитни плоскости.
• Устойчивост на влага – Имайте предвид, че всички кухни от пдч се препоръчват за помещения с по-ниска степен на влажност. Ако вашето помещение е с над 60% влажност, по-добре е да се спрете на кухня от МДФ.

Какви са предимствата на кухни от МДФ?

МДФ е един от най-често използваните материали за производство на кухненски мебели. Този тип дървесни плоскости се изработват от мека дървесина. Тя се обработва по специална технология, за да се получи екологично чист материал, лесен за работа, който запазва структурата си дълго време. Това означава, че освен функционална и практична, каквито са всички кухни по поръчка, Вашата ще има още няколко предимства:

• Красив външен вид и здрави мебели години наред – няма да се оплаквате от изметнати вратички и нестабилни рафтове.
• Устойчивост на влага - Всички кухни от МДФ – боя гланц, мат и фурнир, спокойно могат да се монтират в помещения с по-висока влажност (до 80%) за разлика от кухните от ПДЧ.
• Оптимално съотношение цена – качество - Материалът е по-скъп от ПДЧ, но всички кухни от МДФ по поръчка се правят от плоскости, които са лесни за обработване.
• Не вредят на природата - МДФ плоскостите са екологични и не вредят на здравето на хората.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката