Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

МаркаTeкстил Испания

Открийте всичко, което търсите с Фърниш БГ.

Ние ще Ви помогнем не само да създадете мечтания интериор, но и да съчетаете всичко до най-малкия детайл. Защото красотата се крие в малките неща! Създайте правилните акценти и изберете най-интересния текстил. Имате възможност да експериментирате - да изберете цветове, които допълват дизайна на обзавеждането Ви или да заложите на универсални нюанси.

В тази категория ще Ви предложим подбрана колекция платове от Испания. Всички модели се отличават се с красивите си десени и качествената изработка. Подходящи са за тапицирани на дивани, калъфки за столове, декоративни възглавници, завеси, щори и шалтета.

Нашите дизайнери ще Ви консултират всеки работен ден от 10 до 18 ч. Извършваме доставки с куриер на завесите и другите изделия до всяко населено място на България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна