Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Хотелско обзавеждане

Искате ли да създадете едно незабравимо преживяване за всеки посетил хотела Ви?

За да го постигнете преди всичко трябва да обърнете внимание на интериора. Защо ли? Това е първото нещо, което ще привлече вниманието на туристите и ще ги обеди, че заслужавате доверието им. Освен това, посрещайки ги в топла и уютна обстановка, Вие ще ги предразположите да се отпуснат и да си прекарат почивката безгрижно. А след това, ще си тръгнат с усмивка на лицето, запазвайки единствено положителни емоции от престоя си във Вашия хотел.

Предлагаме Ви пълно обзавеждане на хотелски стаи, рецепция, лоби бар и ресторанти. От Вас зависи какъв ще е стила - модерен или класически, както и какъв ще е ценовия клас.

В тази категория може да разгледате някой от нашите предложения. За повече информация, изготвяне на оферта и безплатно посещение на дизайнер във Вашия хотел, се свържете с нас. Нашите сътрудници ще Ви изготвят оферта. Ще получите специални отстъпки за количества, кратки срокове, красиви мебели и бърза доставка.

Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна