Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


Мебелно и интериорно проектиране

 

Ние от Фърниш БГ Ви предлагаме специализираната услуга Home Design, защото съзнаваме, че създаването на уютен и красив дом е сред най-сериозните инвестиции в живота ни. Нашият екип от дизайнери имат дълъг професионален опит в създаването и реализацията на проекти с различна сложност - от стандартни несложни интериори до луксозни елитни имоти.

Светът се променя, променяме се и ние. Благодарение на интернет и мобилните устройства всичко става лесно и достъпно, на един клик разстояние. Тогава защо да не си поръчаш по интернет и услугата Интериорно проектиране на цялото жилище или на отделно помещение - кухня, баня, спалня, детска или дрешник!? Няма значение в кой град на България сте или дали живеете извън България, всичко може да бъде съгласувано и организирано от разстояние. Разбира се наш екип ще посети и огледа имота ви, ще се вземат точни размери и ще се направи обстоен оглед и консултация, но ако това не е възможно, е достатъчно да ни предоставите следната информация:
  • 1. Снимки на обекта
  • 2. Архитектурен план с размери
  • 3. Кратко описание на вашите желания и нужди.

Ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим идеите ви и какво очаквате да направим за вас. Ще ви дадем съвети и накрая ценова оферта за проектирането съобразена с обема работа и квадратурата на обекта.

Цените ни са достъпни и в замяна ще получите едно реалистично представяне на новата визия създадена от нас. Проектираните от нас мебели са винаги изпълними и съобразени с вашия бюджет. В проектите си използваме реални мебели, аксесоари, осветление и текстили, които могат да бъдат закупение и картинката да се превърне в реалност. Накрая винаги завършваме проектите си с точна ценова оферта включваша всички ремонтни дейности, мебели, акценти, декорации, доставки и монтажни услуги. Така вие ще знаете какъв е бюджета за изпълнение на проекта и ако решите ще можете да го коригирате.

Планирането, организацията и изпълнението в срок са наша запазена марка, наша цел и фирмено мото!  

Начин на работа и етапи:

1) Първоначално консултиране:   обсъждане и помощ в избора на стил, цветове и материали за интериора.

2) Изготвяне на проекта: Това е същинското проектиране на интериора и обзавеждането, и включва:
  • Преустройство и правилно планиране на вътрешното пространство.
  • Проектиране и изграждане на нестандартни решения за тавани и стени от гипсокартон – фигуративни тавани, скрито осветление, арки, колони и ниши на стените и др. декоративни елементи.
  • Избор на подови настилки, декоративни мазилки, тапети, бои, корнизи и др.
  • Проектиране на бани и санитарни помещения – избор на фаянс и теракот, облицовки, санитарно оборудване и др.
  • Проектиране на ел. инсталации, осветителни и озвучителни системи.
  • Индивидуално проектиране на кухни и мебели за спалня, всекидневна, трапезария, дрешници, домашен офис и др. помещения.
  • Подбор на готови мебели, декорации, осветление и интериорен текстил.

Нагледно представяне на проекта с помоща на компютърно 3D визуализиране.

3) Остойностяване: Предлагаме гъвкави възможности за постигане на оптимални решения, съобразявайки се с вашите възможности и бюджет.

4) Изпълнение на проекта и Контрол: Изпълнение на строително-ремонтните дейности; Изработка на кухни и мебели по индивидуален проект; Доставка, разнос, монтаж и почистване на избраните мебели и аксесоари.; Управление и стриктен контрол над качеството, изпълнението и сроковете на всеки етап от работата.

**Стойността на проекта се определя от квадратурата на помещението и сложносттта на проекта. Цените варират от 25 до 45 лв за 1 кв.м. За контакти: info@furnish.bg и тел. +359 898 516123


Формиране на цена при проектиране на интериор

цената се определя в зависимост от количеството услуги, включени в проекта, като има задължително минимални услуги, без които един проект не може да се изготви. 

Цените зависят от:

* квадратурата на обекта;

* дали ще се използват мебели от библиотека (вече изградени в 3D) или ще се изграждат 3D моделите на мебелите;

* стил на дизайна (при интериори);

* други индивидуални параметри в зависимост от особеностите на проекта.

ИЗХОДНО/Минимално  НИВО. 

Идеен проект - Дизайн и визуализация: 25-29 лв/кв.м./   

Включва: план разпределение на помещението с мебелите; изграждане на идейна концепция на интериора;   индивидуално  моделиране на предмети / мебели от интериора в 3Д визуализации ; цялостна 3Д визуализация на помещенията на 3D Studio MAX;   

 ** Стойност на чертежи за допълнителни системи (ВиК, ЕЛ и т.н.) и мебелни чертежи - по договаряне.

 ** За допълнителни варианти + 5 лв./кв.м. и + 2-3 дена за вариант.

 ** Корекции по желание на клиента - цена и срок се обсъждат допълнително

.......................................................................

Срокът за изпълнение на всеки проект е много индивидуален и се определя от сложността на проекта, броя на корекциите и времето необходимо за комуникация с клиента, както и от други фактори от които би зависила работата на проектанта. 

Минималното време за изработка на цялостни 3Д визуализации за апартамент с една спалня е 30 календарни дни. Не се включва времето за изготвяне на  Базова техническа документация – описание на мебели, материали, чертежи.

Не се включва времето за съгласуване , одобряване на различните фази, за извършване промени по искане на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ. 

Единични цени на някои услуги:

1. Интериор на бани 150 лв – включва 3Д визуализиране и необходимата спесификация за купуване на облицовъчни плочки , Всеки следващ вариант комбинация плочки – 50 лв.

2. Проектиране и 3Д визуализиране на кухня: 100 – 200 лв Цената е според сложността;

3. Изготвяне на пакет Базова техническа документация – описание на мебели,материали, чертежи – 7лв/м2

4. Проектиране на осветителните зони – 2 лв/м2

5. Aрхитектурно заснемане на обекта – 1 лв/м2

6. Детайлен план на мебели и разпределение в тях – 2 лв/м2

7. Бюджетиране на обзавеждане и ремонтни дейности с оферти от подизпълнители -  3лв/м2

8. Управление над изпълнението: цялостна организация на строително-ремонтните дейности и на обзавеждането, поръчка на стоки, комуникация с подизпълнители, следене на графика и контрол над доставките и монтажните дейности до окончателното завършване и издаване на обекта. – 20-30 лв/м2

**Цената зависи от квадратратурата и сложността на обекта. Не включва транспортните разходи за ангажираното лице ако обекта е извън града

9. Авторски Надзор- Лично ангажиране на дизайнера-проектант на интериора с контрол на КАЧЕСТВЕНОТО  изпълнение на  обзавеждането и монтажните дейности съгласно изготвения проект. (До 8 посещения на месец и срещи с подизпълнтели) – 10-20 лв/м2

** Цените не включва транспортните разходи на ангажираното лице, ако обекта е извън града

Много е важно да обмислите добре, от какво имате нужда и да ни дадете точно техническо задание. Така ще се ускори работния процес, ще се намалят броя и времето за поправки, ще се намали вероятността от разногласия и недоразбиране и ще се определи максимално правилно цената от самото начало


Разгледайте галерията, представяща част от нашите реализирани интериорни проекти:

Назад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна