.


Мебелно и интериорно проектиране

 

Ние от Фърниш БГ Ви предлагаме специализираната услуга Home Design, защото съзнаваме, че създаването на уютен и красив дом е сред най-сериозните инвестиции в живота ни. Нашият екип от дизайнери имат дълъг професионален опит в създаването и реализацията на проекти с различна сложност - от стандартни несложни интериори до луксозни елитни имоти.

Светът се променя, променяме се и ние. Благодарение на интернет и мобилните устройства всичко става лесно и достъпно, на един клик разстояние. Тогава защо да не си поръчаш по интернет и услугата Интериорно проектиране на цялото жилище или на отделно помещение - кухня, баня, спалня, детска или дрешник!? Няма значение в кой град на България сте или дали живеете извън България, всичко може да бъде съгласувано и организирано от разстояние. Разбира се наш екип ще посети и огледа имота ви, ще се вземат точни размери и ще се направи обстоен оглед и консултация, но ако това не е възможно, е достатъчно да ни предоставите следната информация:
  • 1. Снимки на обекта
  • 2. Архитектурен план с размери
  • 3. Кратко описание на вашите желания и нужди.

Ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим идеите ви и какво очаквате да направим за вас. Ще ви дадем съвети и накрая ценова оферта за проектирането съобразена с обема работа и квадратурата на обекта.

Цените ни са достъпни и в замяна ще получите едно реалистично представяне на новата визия създадена от нас. Проектираните от нас мебели са винаги изпълними и съобразени с вашия бюджет. В проектите си използваме реални мебели, аксесоари, осветление и текстили, които могат да бъдат закупение и картинката да се превърне в реалност. Накрая винаги завършваме проектите си с точна ценова оферта включваша всички ремонтни дейности, мебели, акценти, декорации, доставки и монтажни услуги. Така вие ще знаете какъв е бюджета за изпълнение на проекта и ако решите ще можете да го коригирате.

Планирането, организацията и изпълнението в срок са наша запазена марка, наша цел и фирмено мото!  

Начин на работа и етапи:

1) Първоначално консултиране:   обсъждане и помощ в избора на стил, цветове и материали за интериора.

2) Изготвяне на проекта: Това е същинското проектиране на интериора и обзавеждането, и включва:
  • Преустройство и правилно планиране на вътрешното пространство.
  • Проектиране и изграждане на нестандартни решения за тавани и стени от гипсокартон – фигуративни тавани, скрито осветление, арки, колони и ниши на стените и др. декоративни елементи.
  • Избор на подови настилки, декоративни мазилки, тапети, бои, корнизи и др.
  • Проектиране на бани и санитарни помещения – избор на фаянс и теракот, облицовки, санитарно оборудване и др.
  • Проектиране на ел. инсталации, осветителни и озвучителни системи.
  • Индивидуално проектиране на кухни и мебели за спалня, всекидневна, трапезария, дрешници, домашен офис и др. помещения.
  • Подбор на готови мебели, декорации, осветление и интериорен текстил.

Нагледно представяне на проекта с помоща на компютърно 3D визуализиране.

3) Остойностяване: Предлагаме гъвкави възможности за постигане на оптимални решения, съобразявайки се с вашите възможности и бюджет.

4) Изпълнение на проекта и Контрол: Изпълнение на строително-ремонтните дейности; Изработка на кухни и мебели по индивидуален проект; Доставка, разнос, монтаж и почистване на избраните мебели и аксесоари.; Управление и стриктен контрол над качеството, изпълнението и сроковете на всеки етап от работата.

**Стойността на проекта се определя от квадратурата на помещението и сложносттта на проекта. Цените варират от 25 до 45 лв за 1 кв.м. За контакти: info@furnish.bg и тел. +359 898 516123


Формиране на цена при проектиране на интериор

цената се определя в зависимост от количеството услуги, включени в проекта, като има задължително минимални услуги, без които един проект не може да се изготви. 

Цените зависят от:

* квадратурата на обекта;

* дали ще се използват мебели от библиотека (вече изградени в 3D) или ще се изграждат 3D моделите на мебелите;

* стил на дизайна (при интериори);

* други индивидуални параметри в зависимост от особеностите на проекта.

ИЗХОДНО/Минимално  НИВО. 

Идеен проект - Дизайн и визуализация: 25-29 лв/кв.м./   

Включва: план разпределение на помещението с мебелите; изграждане на идейна концепция на интериора;   индивидуално  моделиране на предмети / мебели от интериора в 3Д визуализации ; цялостна 3Д визуализация на помещенията на 3D Studio MAX;   

 ** Стойност на чертежи за допълнителни системи (ВиК, ЕЛ и т.н.) и мебелни чертежи - по договаряне.

 ** За допълнителни варианти + 5 лв./кв.м. и + 2-3 дена за вариант.

 ** Корекции по желание на клиента - цена и срок се обсъждат допълнително

.......................................................................

Срокът за изпълнение на всеки проект е много индивидуален и се определя от сложността на проекта, броя на корекциите и времето необходимо за комуникация с клиента, както и от други фактори от които би зависила работата на проектанта. 

Минималното време за изработка на цялостни 3Д визуализации за апартамент с една спалня е 30 календарни дни. Не се включва времето за изготвяне на  Базова техническа документация – описание на мебели, материали, чертежи.

Не се включва времето за съгласуване , одобряване на различните фази, за извършване промени по искане на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ. 

Единични цени на някои услуги:

1. Интериор на бани 150 лв – включва 3Д визуализиране и необходимата спесификация за купуване на облицовъчни плочки , Всеки следващ вариант комбинация плочки – 50 лв.

2. Проектиране и 3Д визуализиране на кухня: 100 – 200 лв Цената е според сложността;

3. Изготвяне на пакет Базова техническа документация – описание на мебели,материали, чертежи – 7лв/м2

4. Проектиране на осветителните зони – 2 лв/м2

5. Aрхитектурно заснемане на обекта – 1 лв/м2

6. Детайлен план на мебели и разпределение в тях – 2 лв/м2

7. Бюджетиране на обзавеждане и ремонтни дейности с оферти от подизпълнители -  3лв/м2

8. Управление над изпълнението: цялостна организация на строително-ремонтните дейности и на обзавеждането, поръчка на стоки, комуникация с подизпълнители, следене на графика и контрол над доставките и монтажните дейности до окончателното завършване и издаване на обекта. – 20-30 лв/м2

**Цената зависи от квадратратурата и сложността на обекта. Не включва транспортните разходи за ангажираното лице ако обекта е извън града

9. Авторски Надзор- Лично ангажиране на дизайнера-проектант на интериора с контрол на КАЧЕСТВЕНОТО  изпълнение на  обзавеждането и монтажните дейности съгласно изготвения проект. (До 8 посещения на месец и срещи с подизпълнтели) – 10-20 лв/м2

** Цените не включва транспортните разходи на ангажираното лице, ако обекта е извън града

Много е важно да обмислите добре, от какво имате нужда и да ни дадете точно техническо задание. Така ще се ускори работния процес, ще се намалят броя и времето за поправки, ще се намали вероятността от разногласия и недоразбиране и ще се определи максимално правилно цената от самото начало


Разгледайте галерията, представяща част от нашите реализирани интериорни проекти:

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката