Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


Мебелно и интериорно проектиране

 

Ние от Фърниш БГ Ви предлагаме специализираната услуга Home Design, защото съзнаваме, че създаването на уютен и красив дом е сред най-сериозните инвестиции в живота ни. Нашият екип от дизайнери имат дълъг професионален опит в създаването и реализацията на проекти с различна сложност - от стандартни несложни интериори до луксозни елитни имоти.

Светът се променя, променяме се и ние. Благодарение на интернет и мобилните устройства всичко става лесно и достъпно, на един клик разстояние. Тогава защо да не си поръчаш по интернет и услугата Интериорно проектиране на цялото жилище или на отделно помещение - кухня, баня, спалня, детска или дрешник!? Няма значение в кой град на България сте или дали живеете извън България, всичко може да бъде съгласувано и организирано от разстояние. Разбира се наш екип ще посети и огледа имота ви, ще се вземат точни размери и ще се направи обстоен оглед и консултация, но ако това не е възможно, е достатъчно да ни предоставите следната информация:
 • 1. Снимки на обекта
 • 2. Архитектурен план с размери
 • 3. Кратко описание на вашите желания и нужди.

Ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим идеите ви и какво очаквате да направим за вас. Ще ви дадем съвети и накрая ценова оферта за проектирането съобразена с обема работа и квадратурата на обекта.

Цените ни са достъпни и в замяна ще получите едно реалистично представяне на новата визия създадена от нас. Проектираните от нас мебели са винаги изпълними и съобразени с вашия бюджет. В проектите си използваме реални мебели, аксесоари, осветление и текстили, които могат да бъдат закупение и картинката да се превърне в реалност. Накрая винаги завършваме проектите си с точна ценова оферта включваша всички ремонтни дейности, мебели, акценти, декорации, доставки и монтажни услуги. Така вие ще знаете какъв е бюджета за изпълнение на проекта и ако решите ще можете да го коригирате.

Планирането, организацията и изпълнението в срок са наша запазена марка, наша цел и фирмено мото! .....................................................................

НАЧИН НА РАБОТА И ЕТАПИ:

1) Първоначално консултиране:   обсъждане и помощ в избора на стил, цветове и материали за интериора.

2) Изготвяне на ИНТЕРИОРНИЯ проект: Това е същинската работа и включва:
 • Арх. заснемане на обекта и оглед
 • Преустройство и правилно планиране на вътрешното пространство.
 • Проектиране и изграждане на решения за тавани и стени от гипсокартон – фигуративни тавани, скрито осветление, арки, колони и ниши на стените и др. декоративни елементи.
 • Избор на подови настилки, декоративни мазилки, тапети, бои, корнизи и др.
 • Проектиране на бани и санитарни помещения – избор на фаянс и теракот, облицовки, санитарно оборудване и др.
 • Проектиране на ел. инсталации, осветителни и озвучителни системи.
 • Индивидуално проектиране на кухни и мебели за спалня, всекидневна, трапезария, дрешници, домашен офис и др. помещения.
 • Подбор на готови мебели, декорации, осветление и интериорен текстил.

Нагледно представяне на проекта с помоща на компютърно 3D визуализиране.

3) Остойностяване на ремонтите дейности и обзавеждането: Предлагаме гъвкави възможности за постигане на оптимални решения, съобразявайки се с вашите възможности и бюджет.

4) Изпълнение на проекта и надзор: Изпълнение на строително-ремонтните дейности; Изработка на кухни и мебели по индивидуален проект; Доставка, разнос, монтаж и почистване на избраните мебели и аксесоари.; Управление и стриктен контрол над качеството, изпълнението и сроковете на всеки етап от работата.


ФОРМИРАНЕ НА ЦЕНА ЗА ПРОЕКТИРАНЕТО

цената се определя в зависимост от количеството услуги, включени в проекта, като има задължително минимални услуги, без които един проект не може да се изготви. 

Цените зависят от:

* квадратурата на обекта;

* дали ще се използват мебели от библиотека (вече изградени в 3D) или ще се изграждат 3D моделите на мебелите;

* стил на дизайна - модерен изчистен, класически, ретро, еклктика и др. ;

* други индивидуални параметри в зависимост от особеностите на проекта.

1) ИЗХОДНО/Минимално  НИВО. 

Идеен проект - оформяне концепцията на интериора и цялостно 3D визуализиране: 36 лв/кв.м с ддс за модерен интериор и от 44 лв с ддс за класически и кънтри интериор   

Включва: Арх. заснемане и оглед, 2D функционален план-разпределение на помещението с мебелите; изграждане на идейна концепция на интериора;    подбор на материали и цветове, индивидуално  моделиране на предмети / мебели от интериора в 3Д визуализации ; цялостна 3Д визуализация на помещенията на 3D Studio MAX;   

2) СТАНДАРТЕН Пакет : цена от 60 лв за модерен интериор и от 68 лв/кв.м с ддс за класически или кънтри интериор.

Включва Изходното Ниво + Работни чертежи с Количествени сметки на необходимите материали + Ценови оферти за реализацията на проекта (Строително-ремонтни дейности, техника и обзавеждане).

* За допълнителни 3Д визуалиазции и нови варианти: + 12 лв./кв.м.

* Корекции по желание на клиента - цена и срок се обсъждат допълнително

* Срокът за изпълнение на всеки проект е много индивидуален и се определя от сложността на проекта, броя на корекциите и времето необходимо за комуникация с клиента, както и от други фактори от които би зависила работата на проектанта.

* Минималното време за изработка на цялостни 3Д визуализации за апартамент с една спалня е от 30 календарни дни. Не се включва времето за изготвяне на Базова техническа документация – описание на мебели, материали, чертежи.Не се включва времето за съгласуване , одобряване на различните фази, за извършване промени по искане на Клиента.

3) МЕНАЖИРАНЕ и управление на проекта: Услугата включва поръчка на строителни материали, мебели и посредничеството между строителя, клиент и доставчиците. Стриктно се следи графика и се организират всички доставки и монтажи. Ако времето за вас е ценно и искате да се доверите на професионалисти, при нас ще получите цялостно управление на проекта. Задачата по изпълнението и довеждане на проекта докрай, се прехвърля изцяло на нашето студио. Цената се уточнява индивидуално според големината и сложността на проекта.

Средна цена - 36 лв /кв.м с ддс

4) АВТОРСКИ Надзор на ремонта и обзавеждането: представлява периодичен контрол от страна на дизайнера над изпълнителните фирми дали спазват проекта, както и разрешаването на възникнали казуси в процеса на работа. Извършват се посещения на обекта след започване на строителните работи. В този случай Клиентът сам управлява процесите по реализацията на проекта и носи отговорност за спазването на сроковете и качеството. Тази услуга не е включена в цената на Проектирането и се оферира при желание на клиента. Тя се изчислява на часова ставка и зависи от големината и сложността на проекта. Средна цена от 12-18 лв/ кв.м с ддс. Цената не включва транспортните разходи на ангажираното лице, ако обекта е извън града.

** Цените са ориентировъчни и подлежат на договаряне според проекта. За точна оферта моля да се свържете с наш консултант.  

ЦЕНИ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

1. Интериор на бани до 5 кв.м -250 лв с ддс – включва 3Д визуализиране, количествено-стойностна сметка, спесификация за купуване на облицовъчни плочки и оборудване, чертеж с начините на редене на облицовачните плочи. Всеки следващ вариант комбинация плочки – 60 лв.

2. Проектиране и 3Д визуализиране на кухня: от 200 лв. Цената е според сложността и големината;

3. РАБОТЕН ПРОЕКТ цялостен – от 24 лв/м2 и включва:

- Настилки: количества, начини на редене, вид на первазите, модели и цени.

-Облицовка стени: вид и цветове, количества, начини на полагане и други подробности

-План софит-таван: чертеж на окачения таван с точни размери, позиции на скритото осветление и другите видове осветления, вид на крушки и светлина, спецификация на лампите.

- ЕЛ. План: позиции на нови контакти и ключове, позиции на осветлението и токови кръгове, спецификация на осветлението и цени.

- ВиК план: корекции на тръби и канализации/ нови позиции.

- План бани: чертеж с начините на редене на фаянса и теракота, позиции на оборудването, количествено-стойностна сметка за използваните материали.

- Разгъвка стени: посочват се точните позиции с размери на мебелите, облицовки, осветление и декорации на стената.

-Чертежи на корпусна мебел изработена по поръчка

4. План осветление – 3,6 - 4,8 лв/кв.м

5. Оглед и Aрхитектурно заснемане на обекта – 2,4 лв/кв.м

6. Детайлен план на имота с мебели – 2,4 -6 лв/кв.м

7. Бюджетиране на обзавеждане и ремонтни дейности с оферти от подизпълнители -  4-6лв/кв.м

8. План Ел.инсталация: от 4,8 лв / кв.м с ддс

9. Еднократна консултация с дизайнер, избор на цветове и стил за интериора -  от 100 лв (до 2 часа)

10. Следващи срещи и консултации с дизайнер + обиколка по магазини -  от 120 лв на час

**Много е важно да обмислите добре, от какво имате нужда и да ни дадете точно техническо задание. Така ще се ускори работния процес, ще се намалят броя и времето за поправки, ще се намали вероятността от разногласия и недоразбиране и ще се определи максимално правилно цената от самото начало.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Разгледайте галерията, представяща част от нашите интериорни проекти:

Назад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна