.


Мебелно и интериорно проектиране

 

Ние от Фърниш БГ Ви предлагаме специализираната услуга Home Design, защото съзнаваме, че създаването на уютен и красив дом е сред най-сериозните инвестиции в живота ни. Нашият екип от дизайнери имат дълъг професионален опит в създаването и реализацията на проекти с различна сложност - от стандартни несложни интериори до луксозни елитни имоти.

Светът се променя, променяме се и ние. Благодарение на интернет и мобилните устройства всичко става лесно и достъпно, на един клик разстояние. Тогава защо да не си поръчаш по интернет и услугата Интериорно проектиране на цялото жилище или на отделно помещение - кухня, баня, спалня, детска или дрешник!? Няма значение в кой град на България сте или дали живеете извън България, всичко може да бъде съгласувано и организирано от разстояние. Разбира се наш екип ще посети и огледа имота ви, ще се вземат точни размери и ще се направи обстоен оглед и консултация, но ако това не е възможно, е достатъчно да ни предоставите следната информация:
  • 1. Снимки на обекта
  • 2. Архитектурен план с размери
  • 3. Кратко описание на вашите желания и нужди.

Ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим идеите ви и какво очаквате да направим за вас. Ще ви дадем съвети и накрая ценова оферта за проектирането съобразена с обема работа и квадратурата на обекта.

Цените ни са достъпни и в замяна ще получите едно реалистично представяне на новата визия създадена от нас. Проектираните от нас мебели са винаги изпълними и съобразени с вашия бюджет. В проектите си използваме реални мебели, аксесоари, осветление и текстили, които могат да бъдат закупение и картинката да се превърне в реалност. Накрая винаги завършваме проектите си с точна ценова оферта включваша всички ремонтни дейности, мебели, акценти, декорации, доставки и монтажни услуги. Така вие ще знаете какъв е бюджета за изпълнение на проекта и ако решите ще можете да го коригирате.

Планирането, организацията и изпълнението в срок са наша запазена марка, наша цел и фирмено мото!  

Начин на работа и етапи:

1) Първоначално консултиране:   обсъждане и помощ в избора на стил, цветове и материали за интериора.

2) Изготвяне на проекта: Това е същинското проектиране на интериора и обзавеждането, и включва:
  • Преустройство и правилно планиране на вътрешното пространство.
  • Проектиране и изграждане на нестандартни решения за тавани и стени от гипсокартон – фигуративни тавани, скрито осветление, арки, колони и ниши на стените и др. декоративни елементи.
  • Избор на подови настилки, декоративни мазилки, тапети, бои, корнизи и др.
  • Проектиране на бани и санитарни помещения – избор на фаянс и теракот, облицовки, санитарно оборудване и др.
  • Проектиране на ел. инсталации, осветителни и озвучителни системи.
  • Индивидуално проектиране на кухни и мебели за спалня, всекидневна, трапезария, дрешници, домашен офис и др. помещения.
  • Подбор на готови мебели, декорации, осветление и интериорен текстил.

Нагледно представяне на проекта с помоща на компютърно 3D визуализиране.

3) Остойностяване: Предлагаме гъвкави възможности за постигане на оптимални решения, съобразявайки се с вашите възможности и бюджет.

4) Изпълнение на проекта и Контрол: Изпълнение на строително-ремонтните дейности; Изработка на кухни и мебели по индивидуален проект; Доставка, разнос, монтаж и почистване на избраните мебели и аксесоари.; Управление и стриктен контрол над качеството, изпълнението и сроковете на всеки етап от работата.

**Стойността на проекта се определя от квадратурата на помещението и сложносттта на проекта. Цените варират от 25 до 45 лв за 1 кв.м. За контакти: info@furnish.bg и тел. +359 898 516123

Разгледайте галерията, представяща част от нашите реализирани интериорни проекти:

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката