Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


Гаранционни условия

за предлаганите стоки в магазина Furnish.bg

** Гаранцията на корпусната мебел и кухни произведени от Фърниш БГ ООД е 24 месеца от дата на монтаж на изделията. За повече информация се обърнете към наш консултант.

**За продукти, които не са произвдени от Фърниш БГ ООД, но са закупени, доставени и монтирани от нейни представители, фирмата има ангажимент единствено да съдейства при установяването и отстраняването на възникнали дефекти в рамките на гаранционния срок на съотвените продукти според условията на производителя, а именно (маси, столове, мека мебел, осветление, матраци, легла, аксесоари и др.)

** Гаранцията покрива дефекти в материалите и изработката на компонените от, които са изградени мебелите.

** Гаранцията важи само при употреба на изделията в домашни условия и при обичайните експлоатационни условия.

** Гаранцията не важи за артикули, които са били неправилно съхранявани или сглобени, използвани не по предназначение или извън обичайния начин, почиствани по неподходящ начин или с неподходящи препарати.

** Гаранцията не покрива нормалното износване, нараняване или издраскване, изсветляване на материалите от слънчево греене или други светло и топло източници, както и повреди възникнали вследствие на механичен удар или друго външно въздействие.

** Гаранцията не важи ако изделията са използвани на открито и във влажни помещения.
** Гаранцията не покрива случайна или умишлена повреда
** Правото на рекламация НЕ може да бъде упражнено при непредоставяне от страна на Потребителя на стоката в нейната цялост.

** Фърниш БГ си запазва правото да направи оценка на предявената рекламация. При одобрение на рекламацията и нейното вписване, Фърниш БГ разполага с 30-дневен срок да я ремонтира или замени с аналогичен продукт.

** Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или отбив от цената на друга, по-скъпа стока.

** Фърниш БГ поема разходите по ремонта или замяната на дефектната стока, без транспортните разходи.

**Гаранцията е валидна при следните условия:

1. Представяне на Приемо Предавателен протокол и фактури за пълно (100%) заплащане на поръчаното обзавеждане, заедно с попълнена и подпечатана гаранционна карта.
2. Ако са спазени всички инструкции на производителя относно подръжката на обзавеждането /продукта.
3. Продуктът е инсталиран по предназначение и са спазени инструкциите на производителя за правилна експлоатация
4. Рекламацията може да бъде установена и приета единствено след оглед на обзавеждането/продукта , извършен от представител на производителя – Фърниш БГ ООД
5. При отстраняване на дефектите, представител на производителя преценяват дали продукта да бъде поправен или подменен с нов. Той определея и срока в който да се изпълни ремонта или подмяната в зависимост от сложността и други фактори.

Връщане и замяна на стоки:
Възможността за отказ от поръчка, връщане или замяна НЕ важи за стоки изработени по поръчка и явно персонализирани с избор на цвят, материал или размери. Например: маси, столове, мека мебел, авеси и всички видове корпусна мебел.За повече информация относно гаранционните условия или при проблем свържете се с наш консултант. info@furnish.bg

Дата: 2020
Фърниш БГ ООД

Назад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна