Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Комплекти цялостно обзавеждане

Обзаведете хотела си по последните тенденции в интериорния дизайн. Вдъхновете се и нека заедно да създадем една уникална обстановка, която да впечатли гостите Ви с неподправения си индивидуализъм и стил. Защото ние знаем как да превърнем Вашите идеи в реалност и да ги аранжираме по най-добрия начин. Нашите професионални дизайнери ще Ви помогнат да изградите облика на Вашия бизнес и ще бъдат до Вас от началото на проекта до завършването.
В тази категория сме създали специално за Вас готови предложения с обзавеждане на хотели и апартаменти под наем. Помислили сме за всичко. Всеки пакет съдържа необходимите мебели и аксесоари – кухня, домакински уреди, осветления, пердета и дори спално бельо. И всичко това Ви го предоставяме на НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА!
Обърнете внимание, че за да получите актуална ценова оферта със запитването си трябва да ни изпратите план на жилището и да посочите избрания от Вас пакет.
Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна