.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Комплекти цялостно обзавеждане

Обзаведете хотела си по последните тенденции в интериорния дизайн. Вдъхновете се и нека заедно да създадем една уникална обстановка, която да впечатли гостите Ви с неподправения си индивидуализъм и стил. Защото ние знаем как да превърнем Вашите идеи в реалност и да ги аранжираме по най-добрия начин. Нашите професионални дизайнери ще Ви помогнат да изградите облика на Вашия бизнес и ще бъдат до Вас от началото на проекта до завършването.
В тази категория сме създали специално за Вас готови предложения с обзавеждане на хотели и апартаменти под наем. Помислили сме за всичко. Всеки пакет съдържа необходимите мебели и аксесоари – кухня, домакински уреди, осветления, пердета и дори спално бельо. И всичко това Ви го предоставяме на НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА!
Обърнете внимание, че за да получите актуална ценова оферта със запитването си трябва да ни изпратите план на жилището и да посочите избрания от Вас пакет.
Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката