Facebook Pixel
Интелигентни решения за дома

Интелигентни решения за дома

Това е едно уникална решение за вашия дом, което вече можете да намерите и при нас. F&Home Radio е интелигентна система, която е предназначена за апартаменти, еднофамилни къщи и търговски помещения. Тя открива нови възможности за създаването на гостоприемни и практични домове. С нейна помощ ще имате пълен контрол върху начина, по който функционира дома Ви - лесно и бързо. И най-важното - безжично и откъдето се намирате!

Как работи системата?

Чрез интегрирането на специални електрически инсталации, Интелигентния дом Ви позволява да контролирате осветлението, климатизацията, вентилацията, отоплението, алармените системи и контрол на достъпа. Така се формира едно многофункционално тяло, което ще Ви гарантира безопасността и комфорта на хората, живеещи и работещи в съответната сграда. Контролът може да се извършва локално, дистанционно (чрез таблет, телефон или компютър) или автоматично. Нейната функционалност Ви позволява да програмирате точно определени настройки или така наречените сценарии. Така при достигането на определените от Вас условия, системата ще извършва дадено действие. Например можете да я настроите при достигане на определена температура да се изключва климатичната система или привечер да се включва осветлението.

Безжичната електроника и програмата за дистанционно управление позволяват на всеки да управлява системата в зависимост от нуждите си. Това означава, че устройствата могат да бъдат интегрирани, така че да може да ги контролирате лесно и бързо. Друго предимство е, че постоянната връзка с интернет позволява да я управлявате по всяко време от денонощието.

Скъпа ли е инсталацията?

Системата е в състояние да изпълни почти всяка функция, свързана с интелигентния дом. Модулният ѝ дизайн Ви позволява да я внедрите постепенно в жилището си. Първата инсталация може да включва само няколко компонента и с времето да добавяте към нея допълнителни елементи.

Системата е предназначена за бърза инсталация както за ново строителство, така и за завършени жилища. Разходите за внедряването ѝ са почти същите като при традиционните инсталации. За разлика от другите системи при нея няма ненужни разходи и дори има увеличаване на стойността на инвестицията. Също така безжичната ѝ връзка намалява значително количеството кабели и прокарването им през стените. За среща със специалист-консултант и изготвяне на оферта моля свържете се с нас на телефон: 052 685 568 или имейл: info@furnish.bg


Add Comment