Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


Доставка в България и Европа


Поръчайте от нас желаните мебели или цялостно обзавеждане и ние ще имаме грижата да ги доставим до всяка държава в Европа.


Поръчката може да бъде доставена с наш фирмен транспорт или с куриерски компании до 20 държави като: Румъния, Македония, Сърбия, Гърция, Германия, Испания,Австрия, Дания, Унгария, Чехия, Белгия, Словакия, Финландия, Швеция, Италия, Словения, Франция


• Разходите по доставката са за сметка на клиента. Цените за доставка се изчисляват според тарифите на спедитора и параметрите на стоката. Вашият търговски консултант ще Ви уведоми за стойността на транспорта и датата на доставка.


Тарифи за пратки в Европа с Интерлогистика
Примерни тарифи за куриерски услуги за всички селища в България
* до 1 кг - 7,80 лв
* от 1 до 2 кг - 9,30 лв
* над 2 до 5 кг - 11,40 лв - декорации, спално бельо
* над 5 до 10 кг - 16,50 лв - столове, масички, огледала и малки мебели
*над 10 до15 кг - 21,60 лв - столове, масички, огледала и малки мебели
* над 15 до 20 кг - 25,20 лв - холни маси, масивни столове, кресла, етажерки
* над 20 до 50 кг - 25,20 лв.+0,70 лв. за всеки кг над 20 до 50 кг - кресла, трапезарни маси, етажерки
* над 50 кг - по 0,70 лв/кг - дивани, легла, гардероби, скринове, трапезарни маси масив, тоалетки
Цените са с ДДС на фирма Econt Express. Към цената на услугите се добавя такса гориво и пътни условия. Цените са само за доставка до адрес и не включват разнос/качване и монтаж!


Доставка и разнос на мебели с фирмен транспорт: Предлагаме доставка на обзавеждане до повечето градове в България, както и до популярните ни курорти - Златни Пясъци, Слънчев Бряг, Ахелой, Ахтопол, Балчик, Боровец, Бяла, Добрич, Добринище, Банско, Каварна, Лозенец, Несебър, Обзор, Пампорово, Пловдив, Поморие, Приморско, Равда, Разлог, Синеморец, София, Созопол, Свети Влас, Троян, Царево, Варна, Велико Търново, Велинград и т.н. Стойността на транспортната услуга за Варна е 30-60 лв (за един курс), а за страната: 0,6 лв на км за един курс, смята се в двете посоки.

** Например за доставка на стока от Варна до к.к. Слънчев Бряг при разстояние в едната посока 100 км, цената на транспорта ще се изчисли по следния начин: 2 по 100 км = 200 км по 0,6 лв = 120 лв за един курс.


Назад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна