Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Марка


Комплекти за трапезария

Нуждаете се от нещо елегантно и практично? Искате дизайна на трапезарията Ви да отговаря на Вашата индивидуалност, но нямате достатъчно място, за да поместите всичките си идеи? Опитали сте се, да се справите сами, но не сте постигнали желания резултат? Не се притеснявайте! При обзавеждането на къща или апартамент, много хора достигат до момента, в който се нуждаят от помощ на квалифициран специалист относно избора и подредбата на интериора.

Ето защо, ние създадохме комплекти за трапезария - италиански маси и столове, дървени маси и столове, метални маси и столове . За всички, които искат да притежават качествено обзавеждане, което отговаря на техните представи за стил. Вече няма нужда да губите време, за да се чудите дали харесаните от Вас мебели ще си паснат. В нашите комплекти се съчетават в едно практичността и последните тенденции в интериорния дизайн. Удобни и стилни, комплектите за трапезария ще направят обзавеждането на дома Ви по-лесно и приятно.

Масите в комплектите се предлагат в различни цветове и плота им е от ламинирани плоскости. Те са практични, лесни за почистване и могат да задоволят потребностите и на по-големите семейства.

Но това не е всичко! Предлагаме Ви и комплекти за трапезария със сгъваема маса. Със своя модерен и спестяващ място дизайн, те винаги са хит в интериорното обзавеждане. Можете да избирате различни столове, според Вашите предпочитания.

Доверете ни се и нека заедно да създадем едно спокойно и уютно пространство, в което да споделяте незабравимите мигове със семейството си.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg


Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна