.

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Марка


Комплекти за трапезария

В допълнение към широкия избор от различни мебелни артикули и продукти за декорация на дома, ние предлагаме и цели комплекти за обзавеждане за Вашия хол и Вашата всекидневна. При обзавеждането на къщи или апартаменти в България сигурно сте стигали до момент, в който се нуждаете от решение на квалифициран специалист относно избора и подредбата на интериора. Ето защо ние създадохме мебелни пакети от качествено обзавеждане, следвайки последните тенденции в интериорния дизайн. Удобни и стилни, нашите комплекти за обзавеждане ще направят обзавеждането на дома по лесно за Вас.

Масите с плот от ламинирани плоскости се предлагат в различни цветове. Те са практични, лесни за почистване и се предлагат в комплект с четири удобни трапезарни стола, за да задоволят потребностите на по-големи семейства при обзавеждането на къщи в България....

Със своя модерен спестяващ място дизайн, комплектите за трапезария със сгъваема маса са класика в интериорното обзавеждане. Може да изберете различни столове според Вашия вкус в декорацията.

Разгледайте нашите комплекти от италиански маси и столове, дървени маси и столове, метални маси и столове и изберете най-подходящия за своя дом.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Моля въведете четирите цифри под снимката