Facebook Pixel

  • Личен консултант - дизайнер

  • Гаранция на мебели 24 месеца

  • Отстъпки за цялостно обзавеждане

  • 3D интериорно проектиране

Интериорен дизайн и мебели по поръчка от Фърниш БГ

Искате ли да притежавате дома, за който винаги сте мечтали?

А случвало ли Ви се е да обикаляте магазините за интериорен дизайн и да не откривате подходящото обзавеждане? За съжаление повечето производители предлагат еднотипни мебели, които се различават единствено по вложените материали. А да създадеш красота и да съчетаеш обзавеждането сам, може да се окаже непосилна задача.

Каква е алтернативата?

Интериорен дизайн и мебели по поръчка от Furnish BG. Ние притежаваме индивидуалността, която Вие търсите. Не копираме останалите мебелни фирми, а пресъздаваме модата през нашата визия за красота и стил.

Интериорен дизайн за дома и офиса

Няма значение, как изглежда Вашия мечтан дом. Дали искате центъра на интериорния дизайн да се намира в домашното огнище. Предпочитате несъвършените форми и минималистичния стил. Или не можете да се откъснете от идеята за интериорен дизайн с морски елементи. Защото нашата мисия е да помогнем на клиентите ни да визуализират себе си чрез интериорния дизайн.

Предоставяме Ви вдъхновяващи визуализации на цялостно обзавеждане за дома. Но можем да Ви помогнем и с интериорен дизайн на офиси, хотели и дизайнерски решения за нестандартни пространства.

Имаме дългогодишен опит в интериорния дизайн и изработването на кухни и мебели по поръчка. Нашите дизайнери преди всичко се запознават с Вашите нужди и желания. А след това изработват по зададените параметри, интериорния дизайн и цялостното обзавеждане на Вашия дом.

Целта ни е да Ви улесним и да създадем красив и функционален интериорен дизайн.

Запознайте се с нашите завършени проекти в галерията на сайта ни. Там ще откриете проекти на мебели по поръчка, кухни по поръчка и цялостен интериорен дизайн.

Свържете се с нас на телефон: 0898 516 123 и запишете час за консултация.

Мебели по поръчка за всеки дом и бизнес

Вече няма нужда да правите компромиси със стила и качеството. С Фърниш БГ можете сами да създадете мебелите си според индивидуалното си виждане!

Нашите мебели по поръчка са изработени от материали с доказано качество и лично проверени от нас. Така можете да бъдете сигурни, че мебелите по поръчка освен съобразени с Вашите нужди, ще бъдат качествени и издържливи.

Няма значение какви мебели по поръчка искате да изготвим за Вас. Нашият екип има опит в изработката на всякакви мебели по поръчка като цялостно обзавеждане за кухнята, гардероби, спални и други. Само трябва да вземете листа и да ни нахвърляте идеите си, а ние ще създадем проекта за Вашите мебели.

Разгледайте и нашият онлайн магазин. Там ще откриете разнообразни варианти на мебели по поръчка и обзавеждане. А ако искате да изработим мебели по поръчка следвайки Вашите идеи, свържете се с нас на телефон: 052 685 568

Latest Blog