.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Колекция


ЦвятМатериал


Финиш


Класически и рустик кухни

Ако планирате преустройство на дома си Ви препоръчваме да заложите на елегантната обстановка, която предлагат класическите и рустик мебели и кухни. Ние Ви предлагаме проектиране и изработка на класически и ретро кухни, според Вашите предпочитания и размери на помещението. Вдъхнете нов живот на стария си интериор и създайте новия център на Вашия дом. Нашите дизайнери ще се запознаят с нужните Ви и ще останат до Вас по време на целия проект.
Можете да бъдете сигурни, че нашите кухни имат привлекателен дизайн и ще предадат удобство и функционалност в дома Ви. Стилът "Френска класика" и "Прованс", придават неповторим уют на всяко помещение и напомнят за близостта до природата, далеч от градското напрежение. Изработват се от масив и МДФ - фурнирован или боядисан в различни цветове, фасади с патина, декоративни корнизи и елементи. В тази категория можете да разгледате най-актуалните ни предложения, но работим и според Вашите идеи. За индивидуален проект или цена на някой от моделите кухни, можете да се свържете с нашите консултанти.
Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката