Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Колекция


ЦвятМатериал


Финиш


Класически и рустик кухни

Ако планирате преустройство на дома си Ви препоръчваме да заложите на елегантната обстановка, която предлагат класическите и рустик мебели и кухни. Ние Ви предлагаме проектиране и изработка на класически и ретро кухни, според Вашите предпочитания и размери на помещението. Нашите дизайнери ще се запознаят с нужните Ви и ще останат до Вас по време на целия проект.
Можете да бъдете сигурни, че нашите кухни имат привлекателен дизайн и ще предадат удобство и функционалност в дома Ви. Стилът "Френска класика" и "Прованс", придават неповторим уют на всяко помещение и напомнят за близостта до природата, далеч от градското напрежение. Изработват се от масив и МДФ - фурнирован или боядисан в различни цветове, фасади с патина, декоративни корнизи и елементи. В тази категория можете да разгледате най-актуалните ни предложения, но работим и според Вашите идеи. За индивидуален проект или цена на някой от моделите кухни, можете да се свържете с нашите консултанти.


  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна