Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

КолекцияМатериалСкринове и тоалетки

Скриновете и тоалетките са красив акцент, които може да бъде прекрасно допълнение към останалите мебели във Вашата спалня. Те са не само практични, но и Ви създават удобството, от което се нуждаете. Осигуряват Ви необходимото място за съхранение на личните Ви вещи, бельо и други принадлежности.

В тази категория ще откриете нашата прекрасна гама скринове и тоалетки. Различни стилове и модели, които се допълват по различен начин с интериорния дизайн и обзавеждането във Вашата спалня. Можете да изберете от обикновена класическа тоалетка или скрин до модерни с огледала.

Корпусната мебел, която ще откриете в нашия онлайн магазин може да се изработи и по индивидуална поръчка. Ние ще се съобразим с пространствените възможности на всяко жилище и ще Ви консултираме за подходящите материали, цветови комбинации и модни тенденции. Всички мебели и кухни се монтират в срок от наши професионални монтажни екипи!

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна