.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

КолекцияМатериал
Скринове и тоалетки

Скриновете и тоалетките са красив акцент, които може да бъде прекрасно допълнение към останалите мебели във Вашата спалня. Те са не само практични, но и Ви създават удобството, от което се нуждаете. Осигуряват Ви необходимото място за съхранение на личните Ви вещи, бельо и други принадлежности.

В тази категория ще откриете нашата прекрасна гама скринове и тоалетки. Различни стилове и модели, които се допълват по различен начин с интериорния дизайн и обзавеждането във Вашата спалня. Можете да изберете от обикновена класическа тоалетка или скрин до модерни с огледала.

Корпусната мебел, която ще откриете в нашия онлайн магазин може да се изработи и по индивидуална поръчка. Ние ще се съобразим с пространствените възможности на всяко жилище и ще Ви консултираме за подходящите материали, цветови комбинации и модни тенденции. Всички мебели и кухни се монтират в срок от наши професионални монтажни екипи!

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката