.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

МаркаПолилеи и пендели

Чудили ли сте се как правилно да изберете полилей за стая?

Това е един от въпросите, които най-често си задават хората, които обзавеждат своя дом. Обикновено в началото всеки тръгва с ясна представа, но в последствие се изгубват сред множеството възможности на пазара.

Затова ние от Furnish BG ще Ви помогнем с избора!

В тази категория сме избрали най-актуалните полилеи и пендели в различни стилове. За да можете Вие да ги комбинирате смело в дневната и спалнята, независимо дали интериора Ви е модерен или класически. Заложили сме и на съотношението между качество и цена.

Добър вариант е съчетаването на вградени точкови тела, разпределени по цялата площ на тавана, и основен полилей. В този случай той ще осветява и внася акцент в определена зона – над трапезарията или меката мебел.

Много известни дизайнери пък съветват да се придържаме към основните правила – полилелят трябва да се състои от „втория цвят” на помещението. Получава се интересна комбинация, когато има контраст между цветовете. Важно е да се помисли и за материала. Полилеите могат да бъдат стъклени, кристални, пластмасови или от плат. Всеки вариант по своему е добър, важното е да се впише във Вашия интериор.


Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката