Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

МаркаПолилеи и пендели

Чудили ли сте се как правилно да изберете полилей за стая?

Това е един от въпросите, които най-често си задават хората, които обзавеждат своя дом. Обикновено в началото всеки тръгва с ясна представа, но в последствие се изгубват сред множеството възможности на пазара.

Затова ние от Furnish BG ще Ви помогнем с избора!

В тази категория сме избрали най-актуалните полилеи и пендели в различни стилове. За да можете Вие да ги комбинирате смело в дневната и спалнята, независимо дали интериора Ви е модерен или класически. Заложили сме и на съотношението между качество и цена.

Добър вариант е съчетаването на вградени точкови тела, разпределени по цялата площ на тавана, и основен полилей. В този случай той ще осветява и внася акцент в определена зона – над трапезарията или меката мебел.

Много известни дизайнери пък съветват да се придържаме към основните правила – полилелят трябва да се състои от „втория цвят” на помещението. Получава се интересна комбинация, когато има контраст между цветовете. Важно е да се помисли и за материала. Полилеите могат да бъдат стъклени, кристални, пластмасови или от плат. Всеки вариант по своему е добър, важното е да се впише във Вашия интериор.


Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна