Facebook Pixel

Крайбрежен дом с морски интериор в светли цветове

Крайбрежен дом с морски интериор в светли цветове

Светлите тонове определено придават специфична свежест и отварят пространството в по-малките помещения.

Обект: апартамент с две спални и всекидневна, комплекс South Bay, Варна.

Проект и изпълнение: Фърниш БГ, 2017

Хол и кухня

Основната жилищна площ е заета от хол, трапезария и кухня, обособени в общо пространство. Нюансите на бяло, пясъчно и морско синьо идеално се съчетават и създават спокойна и топла атмосфера. Мебелите изпълнени по индивидуална поръчка са изработени от МДФ боядисан в бял цвят. Акцент и класическа нотка внасят декоративните, вълнообразни орнаменти на мебелите, като фини декоративни решетки. Таванът е раздвижен с декоративни корнизи и комбинирано осветление - скрито и акцент красив класически полилей.

Спалня 1

Следвайки общата концепция на дизайна в жилището основната спалня е обзаведена също нежно и романтично. Мебелите отново са светли - бял и светло бежов гланц, семпли и най-вече практични като максимално е използвано пространството. Тук женствена и артистична нотка внася тапетът с красиво перо.

Спалня 2

Втората спалня за гости е обзаведена в ярки и контрастни цветове изцяло в морската тематика. Контрастът между бялото и наситено синия цвят е класическа свежа комбинация. Тук всеки акцент е заел своето място и изпълнява точно определена функция - нощните лампи с декоративни котви, металната скулптура на кораб поставена над леглото, черният винтидж полилей и корнизите от ковано желязо, наситено сините затъмняващи завеси.

Коридор

Дизайн на коридора може да се нарече най-усилена работа, тъй като той създава първото впечатление за жилището. Трудността е и в размера на това помещение, обикновено е дълъг и тесен със скромни квадратни метри, като в нашия случай. Затова обзавеждането е семпло, но все пак има всичко необходимо - огледало, шкаф за обувки с меко сядане и закачалка издържани в така популярния и красив стил Прованс. Ярък акцент е облицовката на стената представляваща фото-принт на каменна мозайка.

Изработка на мебели Варна

Искате и вашето жилище да изглежда така?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!