Facebook Pixel

Уют в традиционен стил

Уют в традиционен стил

Екипът на Фърниш БГ извърши цялостна консултация за избора на настилки, облицовки, осветление, обзавеждане и декоративни елементи, проектиране на санитарните помещения. Заложено е на традиционния стил, качествени материали – фурнирован МДФ в различни цветове и модерни механизми. Благодарим на собствениците на този чудесен дом, че ни се довериха напълно за дизайна и цялостното изпълнение на проекта. Това е един дълаг процес и работата в екип е много важна.

Кухня и трапезария

Изискано дизайнерско решение в традиционен стил. Тя е изработена от фурнирован МДФ като акцент са декоративни плочки в леки оранжеви тонове. Проектирана е индивидуално според нуждите на клиентите. Островът към кухнята придава допълнителен уют и удобство, а масивната трапезарната маса и столове завършват класическата визия на помещението.

Коридор

Детска стая

Розова приказка за малка принцеса. Отново в обзавеждането присъстват класическите елементи, извити форми, декоративни орнаменти. Ярък център е тапицираното легло в розов цвят и декоративния таван тип „ЦВЕТЕ“ с осветление.

Баня

Спалня

Една нежна класика с лек морски привкус, идващ от нежно сините завеси, комбинирани с нюансите на белия и пясъчния цвят на мебелите и тапетите в стаята. Таванът е декориран с гипсови елементи и вградено осветление тип „луна“. Мебелите са уникални и авторски на нашата компания.

Всекидневна

Меката мебел и стените са изпълнени в нежни бежови тонове, като тук акцент е стената с каменна облицовка отново в оранжев цвят.

Изработка на мебели Варна

Искате и вашето жилище да изглежда така?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!