Facebook Pixel

Интериор на апартамент гр. Варна

Интериор на апартамент гр. Варна

Автори на интериорния проект и последващата реализация е екипът на Furnish.BG. Простотата в избора на цветове напомня скандинавско излъчване. Бели стени и сиви стени, кухня, шкафове, мека мебел, картини, осветителни тела, завеси и подова настилка в разнообразни нюанси на сиво и бяло. Не е ли очарователно?

В спалнята присъства морската тематика. Тя е изпълнена в нюанси на бяло и бежово, с ярък акцент стената в лазурно син цвят. Гардеробът е практичен, до тавана, с удобни плъзгащи врати и декоративен принт изобразяващ морски вълни. Удобната тоалетка съчетава в себе си скрин и поставка за телевизор...

Стилен и елегантент Сивият цвят е златната среда на бялото и черното. Повечето хора го асоциират със скука и обикновена простота, но всъщност в сивото се крие богата символика. Цветът излъчва сигурност и стабилност, затова е предпочитан за декор на дома. Освен това е символ на интелект, зрялост, ерудиция. В повечето случаи от него струи спокойствие и хармония. Този цвят предлага необятни възможности за комбинация с другите багри, като умело неутрализира по-ярките цветове и постига баланс и хармония в дома.В зависимост от ефекта, който търсите, може да изберете различи комбинации. Цветът си пасва също с кафяво и оранжево, с които образува идеалния декор за есенните месеци. Сивото се съчетава отлично с жълто и бежово – комбинацията е стилна, свежа и модерна. Сивия цвят като основен за стените и пода, а другите багри присъстват като акценти в интериора. Причината е, че по този начин цветът изглежда ненатрапващо, успокояващо и уютно, като отваря много възможности за експерименти в декора.

Изработка на мебели Варна

Искате и вашето жилище да изглежда така?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!