Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

МатериалОбърнете внимание, че корпусната мебел, която предлагаме в нашия онлайн магазин се изпълнява изцяло по индивидуална поръчка. Свържете се с нас и проектанти ни ще Ви консултират за подходящите материали, цветови комбинации и модни тенденции.
Можете да бъдете сигурни, че всичките ни легла и шкафове се изработват от висококачествени материали - масивна дървесина, МДФ и ламинирано ПДЧ на водещи производители. Тапицираните легла са направени от стабилна конструкция от ламинирано ПДЧ 18мм, облечено в високо еластичен дунапрен и тапицирано с еко кожа или различни видове дамаски.

Отпуснете се и оставете всички тревоги да Ви напуснат. Как да го постигнете? Заложете на най-доброто качество и стил. Ние искаме да Ви помогнем да се чувствате удобно в собствения си дом. Затова Ви сме се погрижили в тази категория да Ви предложим единствено качествени легла в различни размери и дизайн. Богатият избор ще Ви помогне да намерите най-подходящото легло за Вас, имайки предвид навиците Ви на спане и интериора на Вашето специално пространство.
Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна