.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

МатериалОбърнете внимание, че корпусната мебел, която предлагаме в нашия онлайн магазин се изпълнява изцяло по индивидуална поръчка. Свържете се с нас и проектанти ни ще Ви консултират за подходящите материали, цветови комбинации и модни тенденции.
Можете да бъдете сигурни, че всичките ни легла и шкафове се изработват от висококачествени материали - масивна дървесина, МДФ и ламинирано ПДЧ на водещи производители. Тапицираните легла са направени от стабилна конструкция от ламинирано ПДЧ 18мм, облечено в високо еластичен дунапрен и тапицирано с еко кожа или различни видове дамаски.

Отпуснете се и оставете всички тревоги да Ви напуснат. Как да го постигнете? Заложете на най-доброто качество и стил. Ние искаме да Ви помогнем да се чувствате удобно в собствения си дом. Затова Ви сме се погрижили в тази категория да Ви предложим единствено качествени легла в различни размери и дизайн. Богатият избор ще Ви помогне да намерите най-подходящото легло за Вас, имайки предвид навиците Ви на спане и интериора на Вашето специално пространство.
Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката