Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Колекция

МатериалСпални комплекти

Поканете хармонията в спалнята си с Furnish BG.
От традиционен до модерен стил. Нашите спални комплекти са специална селекция, която Ви предоставя цялостно решение за обзавеждане. Легла, матраци, гардероби, нощни шкафчета и още много интересни и елегантни предложения. Заложете на любимата си комбинация в черно и бяло или изберете нежно и красиво обзавеждане в класически дизайн.

Корпусната мебел, която предлагаме на сайта се изпълнява изцяло по индивидуална поръчка. Ние ще се съобразим с пространствените възможности на всяко жилище и ще Ви консултираме за подходящите материали, цветови комбинации и модни тенденции. Всички мебели и кухни се монтират в срок от наши професионални монтажни екипи!

Нашата основна цел е мебелите, които произвеждаме да изглеждат добре, да са функционални и най-вече да Ви служат дълго време. Затова материалите, конструкциите и цветовете на всички спални комплекти са внимателно съчетани. Подбираме и използваме механизми внимателно според тяхното качество, цена и доказана издържливост. Нашите проектанти се съобразяват с бюджета на клиента и подбират материалите разумно.

Нашите кухни, спални, дневни, детски и друга корпусна мебел по поръчка се изработват от МДФ или ламинирано ПДЧ 18 мм , като всички краища са кантирани с ПВЦ кант 1мм и 2мм.

Не пестим материали и труд и не рискуваме да впечатляваме с измамно ниски цени. Не предлагаме мебели, които ще трябва да подмените след 2 години, защото вече не изглеждат актуално и са с наранени покрития, избелели или с разлепени кантове.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна