.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Колекция

Материал
Спални комплекти

Поканете хармонията в спалнята си с Furnish BG.
От традиционен до модерен стил. Нашите спални комплекти са специална селекция, която Ви предоставя цялостно решение за обзавеждане. Легла, матраци, гардероби, нощни шкафчета и още много интересни и елегантни предложения. Заложете на любимата си комбинация в черно и бяло или изберете нежно и красиво обзавеждане в класически дизайн.

Корпусната мебел, която предлагаме на сайта се изпълнява изцяло по индивидуална поръчка. Ние ще се съобразим с пространствените възможности на всяко жилище и ще Ви консултираме за подходящите материали, цветови комбинации и модни тенденции. Всички мебели и кухни се монтират в срок от наши професионални монтажни екипи!

Нашата основна цел е мебелите, които произвеждаме да изглеждат добре, да са функционални и най-вече да Ви служат дълго време. Затова материалите, конструкциите и цветовете на всички спални комплекти са внимателно съчетани. Подбираме и използваме механизми внимателно според тяхното качество, цена и доказана издържливост. Нашите проектанти се съобразяват с бюджета на клиента и подбират материалите разумно.

Нашите кухни, спални, дневни, детски и друга корпусна мебел по поръчка се изработват от МДФ или ламинирано ПДЧ 18 мм , като всички краища са кантирани с ПВЦ кант 1мм и 2мм.

Не пестим материали и труд и не рискуваме да впечатляваме с измамно ниски цени. Не предлагаме мебели, които ще трябва да подмените след 2 години, защото вече не изглеждат актуално и са с наранени покрития, избелели или с разлепени кантове.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката