.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Мебели за заведения

В тази категория ще намерите специално подбрани оферти за нашите бизнес клиенти. Нашата цел е да Ви улесним в избора на мебели и обзавеждане за Вашите заведения. Затова сме Ви подготвили каталози със специално селектирани мебели и обзавеждане за обзавеждане за хотел, бар, ресторант, кафене, градина, нощен клуб и други обществени заведения.

Бъдете сигурни, че избирайки Furnish BG се доверявате на сигурен и надежден партньор. Ние държим на клиентите си и по време на целия проект поддържаме връзка с възложителите си. Не правим компромис с качеството и работим единствено с най-добрите материали, доказали своята надеждност във времето. Стоките ни са изработени от реномирани италиански и български фабрики, в модерен и класически дизайн от разнообразни материали, за да отговорят на всички Ваши нужди и изисквания. Предлагаме Ви изгодни ценови оферти за количества, специални договорни условия и бърза доставка.

Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката