.

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Мебели за заведения

За да улесним нашите бизнес клиенти в избора им на мебели и обзавеждане, подготвихме каталози със специално подбрани мебели и обзавеждане за хотел, бар, ресторант, кафене, градина, нощен клуб и други обществени заведения. Не правим компромис с качеството и стоките ни са изработени от реномирани италиански и български фабрики, в модерен и класически дизайн от разнообразни материали, за да отговорят на всички ваши нужди и изисквания. Предлагаме Ви изгодни ценови оферти за кол ичества, специални договорни условия и доставки в цяла България.
Продуктите от каталога на нашия онлайн магазин за мебели могат да бъдат доставени до почти всеки град в България. Доставката на избраните от Вас продукти в София и Варна може да бъде безплатна!
Основните ни дестинации са популярните български курорти и населени места като Ахелой, Ахтопол, Балчик, Боровец, Бяла, Добрич, Добринище, Банско, Златни Пясъци, Каварна, Лозенец, Несебър, Обзор, Пампорово, Пловдив, Поморие, Приморско, Равда, Разлог, Синеморец, София, Созопол, Свети Влас, Троян, Царево, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, за кито можете да поръчате мебели и обзавеждане.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Моля въведете четирите цифри под снимката