Facebook Pixel
Ахелой Палас вече има обзаведени апартаменти за летния сезон

Ахелой Палас вече има обзаведени апартаменти за летния сезон

Преди летния сезон 2010 Фърниш БГ успя да завърши и обзаведе напълно над 60 апартамента на клиенти, закупили жилище в луксозния комплекс ”Ахелой Палас” . Обзавеждането е в различни стилове, съобразено с вкусовете и изискванията на клиентите като за всеки е изготвен индивидуален интериорен проект.

Можете да видите как изглежда обзаведено жилище с най-новата серия мебели и обзавеждане на нашата компания –„Френска класика” - изключително свежо заради светлите тонове и в същото време с елегантна класическа визия. Тапетите, цветът на стените и декоративните корнизи допълват изключително добре мебелите, за да се получи една завършена и уютна обстановка.

За тези, които са почитатели на изчистения и минималистичен интериорен дизайн, нашите дизайнери са предложили мебелния пакет „Елегант” , от нашите готови комплекти за обзавеждане, характеризиращ се с изчистени и прави форми, светли тонове и само няколко акцента в класичекото оранжево. Обзавеждането „Елегант” е изключително подходящо за летни жилища и апартаменти за отдаване под наем.

Нашият професионален екип от дизайнери и асистенти успяха да предложат и индивидуално обзавеждане и интериорно проекитраен за тези клиенти, които искат да усетят домашния уют дори когато са на почивка. Ние винаги се съобразяваме с поставените ни бюджети и в крайната цена е включено абсолютно всичко – мебели и обзавеждане, доставка, монтаж и интериорен дизайн. Така клиентите ни нямат неприятни изненади и непредвидени разходи.

Продължаваме да работим по нови апартаменти в комплекс Ахелой Палас. Сега, до края на Април, клиентите ни могат да получат и допълнителни отстъпки при поръчка на цялостно обзавеждане.


Add Comment