Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


За нас


Компанията Furnish BG е основана през 2004 г. и е специализирана в интериорeн дизайн, цялостно обзавеждане на дома и проектиране на мебели по поръчка, хотелско обзавеждане и обзавеждане за заведения. Фирмата се фокусира върху интериорно проектиране и дизайн в отговор на нарастващата тенденция за все по-голямо търсене на подобен род услуги.

Днес можем да се похвалим със своето извоювано място на пазара и доказано име. Разполагаме с офис във Варна, производствени бази в София, Варна и Бургас, а сред клиентите, които ни се довериха са едни от най-добрите хотели и ваканционни комплекси в различни курортни селища на България.

За да улесним своите клиенти, създадохме и онлайн магазин за мебели, чрез който може да разгледате всички артикули в нашия каталог за мебели и обзавеждане, да направите онлайн поръчка на мебели и да платите бързо и лесно желания от Вас продукт или да се консултирате с наш специалист, за да намерите най-подходящите и функционални решения за интериора на своя дом.

Предлагаме Ви богат асортимент от готови мебели и мебели по поръчка, цялостни пакети за обзавеждане, готови да отговорят на различните вкусове и желания.

Продуктите от каталога на нашия онлайн магазин за мебели могат да бъдат доставени до почти всеки град в България.Основните ни дестинации са популярните български курорти и населени места.

За своите клиенти ние се стремим да предоставим комплексни услуги като обхванем пълната гама от дейности в обзавеждането и интериорното проектиране:

  • Дизайн и цялостно обзавеждане на ваканционни обекти, хотели, заведения, офиси и търговски обекти;
  • Интериорен дизайн и 3Д визуализиране
  • Производство на кухни и мебели по индивидуална поръчка, дизайнерски мебели,
  • Доставка и монтаж на мебели ; Декориране и аранжировка
  • Обновяване и извършване на всички довършителни и ремонтни дейности
  • Онлайн мебелен магазин

Нашият екип

Furnish BG е модерна компания с млади, но опитни служители - дизайнери и проектанти, онлайн-консултанти, мениджъри на проекти, монтажници и мебелисти. Всички членове на нашия екип са много добре подготвени и ще удовлетворят всички Ваши изисквания.


Мисия на компанията

Всичко, което правим е съобразено с индивидуалните желания и потребности на нашите клиенти. Ние даваме всичко от себе си, за да направим нещата по-лесни за Вас и затова се грижим за целия процес: от интериорнто и мебелно проектиране, през самото производство, доставка и монтаж на мебели и техника, до финалната аранжировка и почистването. Това е едно от основните ни предимства и Вие може да бъдете сигурни, че ние ще се погрижим за всичко и ще Ви спестим много време и усилия.


Надеждни доставчици

Работим с най-добрите български и чужди производители, сред които датската фабрика за дизайнерски мебели - Softline, Calligaris - италианска фабрика за качествени маси и столове, Tеka- висококачествени кухненски електроуреди, както и много български мебелни фабрики наложили се на пазара с качествените си продукти

Ключови партньори: агенции за недвижими имоти, архитекти, строителни компании и инвеститори сред, които са Bulgarian Properties, Luximo, Petrovski & Nikolov, Buy in BG. Ние винаги търсим нови бизнес партньори. За повече информация, моля свържете се с нас


Нашите адреси:


Варна ул. Иван Вазов №37 - централен офис карта

Производствена база за мебели по поръчка във Варна и София


Назад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна