.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Материал
Портманта и закачалки

Една от тънкостите при обзавеждането е, че трябва да обръщате внимание на всички детайли, колкото и незначителни да Ви изглеждат. Антрето е едно от малкото пространства, което едновременно може да Ви предостави много възможности, но и да Ви ограничи в същото време. От една страна декорацията му зависи изцяло от Вас и Вашето въображение, но от друга размерите му не винаги удовлетворява нуждите Ви. Затова е важно да изберете точните мебели. Тези, който ще се впишат в мястото, с което разполагате и да създадат един уникален и красив интериор.

Какво ще изберете - както винаги зависи от Вас! Но ние сме се постарали да Ви предложим най-добрите модели портманта и закачалки за Вашия дом. Класически стил, но с нотки на модернизъм. Красиви и практични. Те ще Ви дадат най-доброто решение за Вашето антре и ще Ви накарат да се гордеете с избора си. Защото ние от Furnish Bg работим заедно с Вас! А целта ни е да Ви помогнем да създадете една необикновена обстановка, която да споделяте с най-близките си хора.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката