Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Материал

Марка


Трапезни маси

В тази категория ще откриете разнообразни модели трапезни маси. Зашеметяващи дизайни и интересни форми, комбиниращи най-доброто от традиционния стил и модните тенденции в обзавеждането. Това са само някой от основните характеристики на нашите трапезни маси. Подходящи са за всички, които винаги избират най-доброто за себе си и дома си. Независимо дали търсите маса за трапезарията или за кухнята си, нашите модели ще отговорят на Вашите изисквания. Стилната им визия ще Ви помогнат да създадете един практичен интериор, следващ Вашата индивидуалност.

Дървените мебели, които предлагаме са направени от естествено масивно дърво. Обърнете внимание, че е възможно да има различия между цвета на снимките и реалния цвят на масата. Цветът на дървото варира според различните партиди и не можем да гарантираме на 100% еднаквост. За сметка на това Ви гарантираме, че всеки една от нашите трапезни маси е изработена от висококачествени материали, доказали своята надеждност и устойчивост.

Разгледайте колекцията ни трапезни маси и изберете най-подходящата за Вашето жилище. Доверете се на Furnish BG и ние ще Ви помогнем да създадете незабравими моменти със семейството си. Всички наши мебели могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.
Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна