.


Управление на проекти & обзавеждане на хотели

Цялостни решения за обзавеждане на хотели, ваканционни комплекси и заведения.


Фърниш БГ има доказан опит в работата си с хотели и ваканционни комплекси. Ние познаваме туристическия бранш и имаме знанията и опита да Ви предоставим комплексни услуги, отговарящи на нуждите и изискванията на Вашия бизнес. Работили сме по интериорния дизайн и цялостното обзавеждане на редица хотели и жилищни комплекси, разположени в следните курорти и градове- Ахелой, Ахтопол, Балчик, Боровец, Бяла, Банско, Златни Пясъци, Каварна, Лозенец, Несебър, Обзор, Пампорово, Поморие, Приморско, Равда, Разлог, Синеморец,Созопол, Свети Влас, Троян, Царево, Велинград.
Ние предлагаме специално разработени пакети с хотелско обзавеждане и мебели за заведения, които да покрият напълно до най-малкия детайл като текстил, осветление, спално бельо и декорации. И всичко това издържано в един стил, според индивидуалните Ви предпочитания и разполагаем бюджет. При нас освен стандартни пакети с хотелско обзавеждане, можете да намерите и луксозни решения, които да подчертаят високия стандарт на Вашия ваканционен имот.
При нас ще получите цялостен пакет от услуги, а именно изпълнение на доставките и монтажните дейности, качествен контрол и координация на отделните звена и процеси.В проектите ни, предназначени за специализирано обзавеждане на туристически обекти и заведения, се включват следните услуги:

    ** Изграждане на първоначална концепция за интериора, съобразена с идеите на инвеститора и стила на комплекса.
    ** Проектиране на мебели и подбор на обзавеждането според капацитета и размерите на помещенията.
    ** Изработване на мебели по поръчка.
    ** Организация на доставките и монтажните дейности.
    ** Контрол над изпълнението на проекта: контрол на подизпълнителите за качеството на изпълнение, спазването на сроковете, налагане на корекции при възникнали неточности.Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката