.


Условия за плащане, доставка и гаранции

Разгледайте нашия онлайн каталог и магазин с мебели и аксесоари за дома, хотела и заведения. Тук сме представили мебели собствено производство, както и мебели на други български и италиански производители. При нас ще откриете богато разнообразие от стилове, материали и цветове, които ще отговорят на всеки вкус и потребности и то докато си стоите пред компютъра в най-удобното за Вас време.


Начините за плащане са следните:

I.Директно от сайта с банкови карти VISA или Master Card.

Сигурността на вашето плащане посредством кредитна карта се гарантира от националния картов оператор БОРИКА. Чрез Борика се авторизират плащания извършени с местни и международни дебитни и кредитни карти - MasterCard, Visa, American Express.

Как да изпратите поръчка:

Стъпка 1:Изберете желания продукт , определете цвят и количество. Натиснете бутона "Add to basket", за да го добавите към виртуалната Ви кошница.

Стъпка 2: Разгледайте избраните от Вас продукти, като натиснете бутона " View basket". Можете да промените и избраното количество продукти или да премахнете някой от продуктите чрез опцията "Delete" . За да запазите промените кликнете върху “Update”. Ако искате да продължите да поръчвате избере “Continue shopping”.

Стъпка 3: Ако решите да се откажете от поръчката си изберете опцията "Empty basket", а ако сте готови с поръчката си изберете "Proceed to checkout" Попълнете внимателно формата и изберете опцията за плащане с кредитна карта. Натиснете "Submit". В следващите 24 часа ние ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на детайлите.

Стъпка 4: Ще ви бъде изпратено писмо с линк към сайт където может да направите плащането.. Трябва да попълните информацията от картата Ви, след което ще получите е-майл дали плащането е било успешно.

II. Плащане по банков път - След като изпратите Вашата поръчка към нас, ще Ви бъде изпратен e-mail с нашите банкови данни. Поръчката се изпълнява след получаване на превода.

III. Плащане с наложен платеж при доставка с куриер - Валидно е само за поръчки до 100 лв. Можете да получите пратката на посочен от Вас адрес или в офисите на куриерската фирма. При получаването трябва да заплатите стойността на стоката и доставката.

IV. Плащане в брой
Осъществява се при получаване на стоката в наш търговски обект или на посочен от Вас адрес за доставка.

Доставка:

Мебелите се доставят на посочен от Вас адрес. Преди доставка ще се свържим с Вас за допълнителни уточнения. Някои от мебелите са в разглобен вид и е необходим монтаж. При желание от Ваша страна можем да Ви предложим услугите на нашия препрофесионален екип от монтажници.
Сроковете за доставка на стоките са различни в зависимост дали са налични на склад или са по поръчка.

За налични стоки на склад - доставка до 5 работни дни. За мебели "по поръчка" - от 10 до 40 работни дни.

За повече информация и условията за връщане на стоки моля прочетете общите условия на Фърниш БГ ООД.

Гаранции

3 г. гаранция за кухни и корпусна мебел произведена от нашата фабрика. За останалите продукти на сайта - 1 или 2 години съгласно условията на производителя. Гаранцията е валидна от датата на доставка и важи за скрити дефекти, които не са възникнали след неправилна екслоатация на изделието.

Ние осигуряваме допълнителна сигурност на нашите клиенти, като им предоставяме възможност да застраховат своето обзавеждане.

Рекламации: Може да се свържете с Вашия търговски консултант или да ни се обадите на телефон +359 52 685568

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Моля въведете четирите цифри под снимката