.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Малки мебели

Ние от Funish BG вярваме, че нашите клиенти заслужават най-доброто. Затова сме си поставили за цел да Ви помогнем да откриете всичко, от което се нуждаете за дома си в нашия онлайн магазин. Защото домът не е просто място, през което преминаваме, а в него прекарваме голяма част от времето си. Точно заради това е толкова важно обзавеждането му да бъде не просто красиво, а и да допринася за спокойната и приятна атмосфера.

Разбира се, стилът на жилището Ви зависи изцяло от Вас, от Вашата инидивидуалност и предпочитания. Но не забравяйте, че всеки детайл е от обзавеждане. Важно е мебелите, които изберете не просто да са удобни, но и всеки един от тях да е на точното място, за да изградят цялостната визия на жилището Ви.

Разгледайте нашите предложения за декоративни елементи, огледала, табуретки и мебели за баня и развихрете въображението си. Вярваме, че ще успеете да откриете при нас това, от което се нуждаете.

Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката