.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Детски стаи

Детската стая - там, сред цветните стени, играчките и детския смях се раждат мечтите и надеждите. А наше задължение като възрастни е да ги съхраним и да им помогнем да ги реализират. От къде да започнем ли? Защо не от интериора на детската стая? Децата са нашето бъдеще и най-важните хора в живота ни. Затова всеки родител се стреми малкото му съкровище винаги да получава най-доброто, независимо дали става въпрос за обзавеждането на стаята му или нещо друго.

В тази категория ще откриете нашите специални предложения за обзавеждане на детска стая. Събрали сме в едно най-доброто от света на детския интериор и се надяваме да Ви помогнем да внесете повече цвят и топлина в това специално място.

Тъй като децата много бързо порастват, от Вас зависи какъв тип мебели ще изберете за това пространство. Разбира се, трябва преди всичко да се ръководите от предпочитанията и индивидуалността на Вашето малко съкровище.

Както виждате, обзавеждането на детските стаи са разнообразни. Могат да бъдат изработени по Вашите индивидуални размери и цветови предпочитания. Но ако не сте сигурни какво искате, не се колебайте, а се свържете с нас. Нашите сътрудници ще Ви помогнат да откриете най-добрите проекционни решения за Вашето дете.

Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката