.


Производствен процес

или как създаваме Вашите мебели по поръчка

В нашата фабрика разполагаме с нови и модерни машини за обработка на ламинирано ПДЧ и МДФ - суров и фурнирован. Също така предлагаме и качествено спрей боядисване на МДФ детайли, врати и елементи, за да придадем атрактивен вид на мебелите с богатия избор на цветове по RAL, от които да избирате.

Радваме се да Ви обясим какво правим и как го правим, защото да сме открити със своите клиенти е една от причините, защо голяма част от нашите нови поръчки са резултат от завърнали се клиенти и препоръки.

1. След като сте одобрили дизайна на мебелите и сте ни платили депозит за започване на производството, нашия екип от дърводелци-мебелисти започва работа: прави се разкрой на мебелите, подробна спецификация с всички необходими материали, поръчват се компонентите и материалите.

2.Направени за ВАС - Ние специализираме в създаването на мебели по индивидуален дизайн вече повече от 10 години. При нас няма стандартни размери - всичко се произвежда според Вашите желания и размери, за да пасне идеално на Вашия дом.

3.Монтирани качествено - Приемаме монтажа на мебелите толкова сериозно и отговорно, колкото и самото производство. До голяма степен качеството на готовата продукция зависи и от професионалния монтаж.

4.Изпълнено навреме - След като сме монтирали всички мебели, ние ще Ви помолим да прегледате и тествате всичко, за да сте сигурни, че отговаря на Вашите изисквания и стандарти.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Моля въведете четирите цифри под снимката