.

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Марка


Комплекти за трапезария

В допълнение към широкия избор от различни мебелни артикули и продукти за декорация на дома, ние предлагаме и цели комплекти за обзавеждане за Вашия хол и Вашата всекидневна. При обзавеждането на къщи или апартаменти в България сигурно сте стигали до момент, в който се нуждаете от решение на квалифициран специалист относно избора и подредбата на интериора. Ето защо ние създадохме мебелни пакети от качествено обзавеждане, следвайки последните тенденции в интериорния дизайн. Удобни и стилни, нашите комплекти за обзавеждане ще направят обзавеждането на дома по лесно за Вас.

Масите с плот от ламинирани плоскости се предлагат в различни цветове. Те са практични, лесни за почистване и се предлагат в комплект с четири удобни трапезарни стола, за да задоволят потребностите на по-големи семейства при обзавеждането на къщи в България....

Със своя модерен спестяващ място дизайн, комплектите за трапезария със сгъваема маса са класика в интериорното обзавеждане. Може да изберете различни столове според Вашия вкус в декорацията.

Разгледайте нашите комплекти от италиански маси и столове, дървени маси и столове, метални маси и столове и изберете най-подходящия за своя дом.

Продуктите от каталга на нашия онлайн магазин за мебели могат да бъдат доставени до почти всеки град в България. Доставката на избраните от Вас продукти в София и Варна може да бъде безплатна!
Основните ни дестинации са популярните български курорти и населени места като Ахелой, Ахтопол, Балчик, Боровец, Бяла, Добрич, Добринище, Банско, Златни Пясъци, Каварна, Лозенец, Несебър, Обзор, Пампорово, Пловдив, Поморие, Приморско, Равда, Разлог, Синеморец, София, Созопол, Свети Влас, Троян, Царево, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, за които можете да поръчате мебели и обзавеждане.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Моля въведете четирите цифри под снимката