.

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Баня

Идеалната баня, освен безопасна и удобна, трябва да отговаря и на персоналния ви стил. Ето защо ние предлагаме голямо разнообразие от мебели и обзавеждане за баня. Нашите висококачествени продукти ще превърнат банята Ви във Вашето специално място за релаксация.

Ние сме всеотдайни в предоставянето на най-добрите решения за обзавеждането на Вашия дом и в изготвянето на индивидуални интериорни проекти и проектиране на мебели. Банята е често посещавано помещение във всяко домакинство и точно затова тя се нуждае от специално внимание.
Пишете ни, за да си уредите безплатно посещение на дизайнер във вашия дом.

Продуктите от каталога на нашия онлайн магазин за мебели могат да бъдат доставени до почти всеки град в България. Доставката на избраните от Вас продукти в София и Варна може да бъде безплатна!
Основните ни дестинации са популярните български курорти и населени места като Ахелой, Ахтопол, Балчик, Боровец, Бяла, Добрич, Добринище, Банско, Златни Пясъци, Каварна, Лозенец, Несебър, Обзор, Пампорово, Пловдив, Поморие, Приморско, Равда, Разлог, Синеморец, София, Созопол, Свети Влас, Троян, Царево, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, за кито можете да поръчате мебели и обзавеждане.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Моля въведете четирите цифри под снимката